CHAMPIONS LEAGUE

Η unfair ενέργεια της Σίτι προς τον Ντεμιτσέλις

Η unfair ενέργεια της Σίτι προς τον Ντεμιτσέλις

Απίστευτο αλλά αληθινό: ο Μαρτίν Ντεμιτσέλις αποθεώθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα αλλά αμέσως μετά την αποβολή του το εγκωμιαστικό tweet... εξαφανίστηκε! Διαβάστε τι έγραφε.

Όταν ο Μαρτίν Ντεμιτσέλις επιλέχτηκε από τον Μανουέλ Πελεγκρίνι για το κέντρο της άμυνας της Σίτι στον αγώνα κόντρα στη Μπαρτσελόνα, αρκετοί ήταν εκείνοι που μειδίασαν, θεωρώντας πως ο Αργεντίνος σέντερ μπακ δεν έχει την ταχύτητα και την ενέργεια που χρειαζόταν να έχει ένας παίκτης των "πολιτών" για ένα τόσο δύσκολο ματς.

Ο ίδιος πάντως στάθηκε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο όπου οι Καταλανοί ουσιαστικά δεν απείλησαν και στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης έλαβε ένα αρκετά εγκωμιαστικό σχόλιο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του αγγλικού συλλόγου στο Twitter:

"51. Ο Ντεμιτσέλις είναι βράχος στην καρδιά της άμυνας της Σίτι. Ο Αργεντίνος ακυρώνει οτιδήποτε στέλνει κατά πάνω του η Μπαρτσελόνα", γράφτηκε στον επίσημο λογαριασμό των "πολιτών", όμως τρία λεπτά ήταν αρκετά για να αλλάξει το σκηνικό.

Η unfair ενέργεια της Σίτι προς τον Ντεμιτσέλις

Ο Χεσούς Νάβας έκανε το λάθος, ο Ινιέστα έβγαλε μαγική κάθετη πάσα, ο Μέσι ξεχύθηκε προς την αντίπαλη περιοχή για να κερδίσει το πέναλτι και την αποβολή του Ντεμιτσέλις και κάπως έτσι το τιτίβισμα αποθέωσης προς τον συμπατριώτη του Μέσι εξαφανίστηκε ως διά μαγείας.

Αν κρίνουμε πάντως από το γεγονός ότι υπάρχουν 1.500.000 άνθρωποι που ακολουθούν τη Μάντσεστερ Σίτι μέσω Twitter, σίγουρα δεν θα τους έκανε καλή εντύπωση η συγκεκριμένη ενέργεια.

Διαβάστε την ανασκόπηση του αγώνα , καθώς επίσης τις δηλώσεις των Πελεγκρίνι , Φάμπρεγας αλλά και Ρόι Κιν .

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ