CHAMPIONS LEAGUE

Δώνης: "Δύσκολα, αλλά θα τα καταφέρουμε"

Δώνης: "Δύσκολα, αλλά θα τα καταφέρουμε"
Δώνης GEORGE M.MICHAEL

Ο Γιώργος Δώνης χαρακτήρισε δύσκολη την κλήρωση με την Άαλμποργκ, όμως ξεκαθάρισε πως ο ΑΠΟΕΛ έχει την ποιότητα για να προκριθεί στους ομίλους. Διαβάστε τι είπε για τον Τζεμπούρ.

Η εξαιρετική πορεία του ΑΠΟΕΛ στα Κύπελλα Ευρώπης τα τελευταία χρόνια έδωσε τη δυνατότητα στο κυπριακό ποδόσφαιρο να ανέβει αρκετές θέσεις στην βαθμολογία της UEFA και πλέον οι κληρώσεις είναι πιο εύκολες. Ο ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Άαλμποργκ έτσι ώστε να βρεθεί ξανά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον τεχνικό του "θρύλου", Γιώργο Δώνη, ο οποίος μας είπε αρχικά για την κλήρωσε με την πρωταθλήτρια Δανίας:

"Πιστεύω στην ομάδα μας. Μπορεί να έχουμε μόλις δυο επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας, όμως έχουμε την ποιότητα να τα καταφέρουμε. Χρειάζεται όμως προσοχή", ήταν τα πρώτα του λόγια.

Όσον αφορά την κλήρωση, μας είπε:

"Δεν είναι εύκολη η κλήρωση. Μην ξεχνάτε πως μιλάμε για την πρωταθλήτρια ομάδα της Δανίας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου. Για να περάσει και να κληρωθεί μαζί μας απέκλεισε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και αυτό λέει πολλά".

Καλές κληρώσεις για ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Αστέρα

Είχατε στο μυαλό σας κάποιες άλλες ομάδες που θα θέλατε να κληρωθείτε μαζί τους;

"Εντάξει μετά την κλήρωση πολλά μπορούμε να πούμε, όμως η αλήθεια είναι πως πρώτες μου επιλογές ήταν η Μάριμπορ και η Λουντογκόρετς".

Τέλος τι γίνεται με τον Τζεμπούρ; Θα είναι έτοιμος για τις μεγάλες "μάχες";

"Ο Τζεμπούρ έχει ξεκινήσει προπονήσεις με μας και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος. Πιστεύω πως σε ένα από τα δυο παιχνίδια θα μας βοηθήσει. Το ιδανικό θα είναι να βρεθεί σε καλή κατάσταση και στα δυο".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ