CHAMPIONS LEAGUE

Σούπερ κλήρωση για ΑΠΟΕΛ

Σούπερ κλήρωση για ΑΠΟΕΛ

Το ΑΠΟΕΛ κληρώθηκε με την δανέζικη, Άαλμποργκ, με τον δεύτερο αγώνα να είναι στην Κύπρο και έχει σοβαρές ελπίδες πρόκρισης στους ομίλους. Τα υπόλοιπα ζευγάρια.

Κλήρωση-λουκούμι για το ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ του Champions League. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έπεσε πάνω στην Άαλμποργκ από την Δανία και ο δεύτερος αγώνας μάλιστα θα γίνει στην Κύπρο, επομένως η πρόκριση θα κριθεί μπροστά στο κοινό του.

Οι Δανοί είναι στα "μέτρα" των νταμπλούχων Κύπρου, που έχουν όλα τα φόντα να περάσουν στους ομίλους και να συμμετάσχουν και πάλι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, εκεί που πριν μερικά χρόνια έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά, όπου και αποκλείστηκαν από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ομάδα του Ραφίκ Τζεμπούρ, του Τομάς Ντε Βινσέντι, του Τάσου Παπάζογλου και των υπολοίπων άσων είναι σε θέση να βρεθεί στην κλήρωση για την φάση των ομίλων, που θα σημαίνει και εισροή χρημάτων στα ταμεία του.

Από εκεί και πέρα, υπήρξαν δυνατά ζευγάρια στην κλήρωση με την Άρσεναλ να παίζει με την Μπεσίκτας, η Νάπολι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, η Λιλ με την Πόρτο, ενώ η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης αναμετράται με την Σταντάρ Λιέγης.

Όλες οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στα πλέι οφ, θα λάβουν 2,1 εκ. ευρώ, ενώ τα παιχνίδια που προέκυψαν από την κλήρωση, θα πραγματοποιηθούν στις 19/20 Αυγούστου και 26/27 του ίδιου μήνα.

Σούπερ κλήρωση για ΑΠΟΕΛ

Ιδού όλα τα ζευγάρια:

Μάριμπορ - Σέλτικ

Ζάλτσμπουργκ - Μάλμε

Άαλμποργκ - ΑΠΟΕΛ

Στεάουα Βουκουρεστίου - Λουντογκόρετς

Σλόβαν Μπρατισλάβας - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Μπεσίκτας - Άρσεναλ

Σταντάρ Λιέγης - Ζενίτ

Κοπεγχάγη - Λεβερκούζεν

Λιλ - Πόρτο

Νάπολι - Αθλέτικο Μπιλμπάο

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ