EUROPA LEAGUE

Καλές κληρώσεις για ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Αστέρα

Καλές κληρώσεις για ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Αστέρα

Καλές κληρώσεις για τις ελληνικές ομάδες στο δρόμο για τους ομίλους του Europa League. Ο Παναθηναϊκός παίζει με την Μίντιλαντ, ο ΠΑΟΚ με την Ζίμπρου και ο Αστέρας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μπορεί να ακούγεται κλισέ και κοινότυπο, αλλά περνούν και οι τρεις ελληνικές ομάδες στους ομίλους του Europa League, αν παίξουν βάσει των δυνατοτήτων τους. Η τύχη έκλεισε το μάτι στους εκπροσώπους μας, αφού έπεσαν με αντιπάλους στα μέτρα τους και έχουν όλα τα φόντα να συνεχίζουν στην δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση.

O Αστέρας Τρίπολης ήταν η πρώτη ομάδα που έμαθε τον αντίπαλό της στον δρόμο για τα γκρουπ, αφού έπεσε πάνω στη Μακάμπι Τελ Αβίβ από το Ισραήλ. Ναι, μια ομάδα που μόνο ευχάριστες αναμνήσεις δεν φέρνει, όμως δεν προκαλεί τρόμο. Οι Αρκάδες με εμφανίσεις όπως αυτές με τη Μάιντς, μπορεί να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και η ρεβάνς στην Κύπρο λόγω της κατάστασης με την Παλαιστίνη.

Δεύτερος στην κληρωτίδα ήταν ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ασφαλώς τον πιο εύκολο αντίπαλο, σε θεωρητικό πάντα επίπεδο. Ο λόγος για την Ζίμπρου από τη Μολδαβία, η οποία θα βρεθεί στον δρόμο του "Δικεφάλου του Βορρά". Ασφαλώς και είναι στα μέτρα της ομάδας του Άγγελου Αναστασιάδη, που έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκρισης. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Κισινάου και ο δεύτερος στην Θεσσαλονίκη.

Όσο για τον Παναθηναϊκό, αντιμετωπίζει την Μίντιλαντ από την Δανία. Προφανώς και δεν προκαλεί φόβο, αλλά δεν είναι και ομάδα που μπορεί να έχει ήσυχο το κεφάλι του το "τριφύλλι". Αν εμφανιστεί όπως πρέπει σε αυτά τα δυο ματς και... ξεχάσει τα λάθη που έκανε με την Σταντάρ Λιέγης, θα προκριθεί στους ομίλους. Ασφαλώς και μπορεί να περάσει η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, που θέλει όσο τίποτα να μην τελειώσει πρόωρα η ευρωπαϊκή περιπλάνηση.

*Στις 21 Αυγούστου θα γίνουν οι πρώτοι αγώνες και στις 28 οι ρεβάνς, με την ελπίδα να δούμε και τις τρεις ελληνικές ομάδες να προχωρούν στον θεσμό.

Δείτε όλα τα ζευγάρια των πλέι οφ του Europa League:

Καλές κληρώσεις για ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Αστέρα
Καλές κληρώσεις για ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Αστέρα
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ