ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Οι τρεις ανταγωνιστές του Ολυμπιακού για Ρομπίνιο

Οι τρεις ανταγωνιστές του Ολυμπιακού για Ρομπίνιο

Ο Ρομπίνιο κυκλοφορεί ελεύθερος κι αποτελεί διακαή πόθο πολλών ομάδων. Η Σάντος θέλει αλλά δεν "αντέχει", από τη Φλαμένγκο ζητά τον ουρανό με τ' άστρα, την Παρασκευή έφτασαν τα "πετροδόλλαρα" του Κατάρ.

Παρά την επιθυμία Σάντος και Ρομπίνιο (με δημόσιες τοποθετήσεις αμφοτέρων) να συνεχίσουν να βαδίζουν σε κοινό δρόμο, η "Πέισε" αδυνατεί τη δεδομένη χρονική στιγμή να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του "Βασιλιά της Ντρίμπλας", ειδικά από τη στιγμή που όλες οι απόπειρές της να πωλήσει βασικά της στελέχη δεν έχουν αίσια κατάληξη, προς το παρόν.

Βλέποντας αυτή την αδυναμία, στο κόλπο της απόκτησής του μπήκε κι η Φλαμένγκο. Ωστόσο ο Ρομπίνιο, ζήτησε αρκετά ανταλλάγματα για να φύγει από το Σάο Πάουλο και να μετακομίσει το Ρίο ντε Ζανέιρο.

Τεχνικός στη "Μενγκάο" είναι ο Βαντερλέι Λουσεμπούργκο. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος τεχνικός ξέρει καλά τον Ρομπίνιο από τη Σάντος και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο Τύπο, ο Ρομπίνιο ζήτησε πενταετές κλειστό συμβόλαιο από τη Φλαμένγκο, μισθό 2.800.000 ευρώ το χρόνο, δύο αυτοκίνητα μάρκας BMW, μία σουίτα VIP στο Μαρακανά και δωρεάν καύσιμα. Είναι προφανές, ότι (και) η Φλαμένγκο δεν μπορεί να εκπληρώσει τις απαιτήσεις του, παρά μόνο εάν αυτός υποχωρήσει.

Αυτή που όμως μπορεί να τις ικανοποιήσει είναι μία ομάδα από το Κατάρ, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό. Δημοσιογράφοι από το Κατάρ, αναφέρουν, ότι μέρος του συμβολαίου που προσφέρεται από ομάδα του Κατάρ στον Ρομπίνιο αναμένεται να καλύψει κι η κυβέρνηση της ασιατικής χώρας, στην προσπάθειά της να φέρει έναν αστέρα και να αναβαθμίσει το επίπεδο του πρωταθλήματος.

Όλα αυτά, την ίδια ώρα που ο 31χρονος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, και μάλιστα στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος , μαζί με τον Γκούιντο Καρίγιο.

Ιταλοί και Βραζιλιάνοι κάνουν λόγο για σοβαρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού στην υπόθεση, επίσημη πρόταση ακόμη δεν υπάρχει και ο Ρομπίνιο θα μπορούσε να πειστεί να έρθει στην Ελλάδα με ένα συνδυασμό προϋποθέσεων: 3ετές -το λιγότερο- συμβόλαιο και τουλάχιστον 2 εκ. ευρώ ετησίως στον λογαριασμό του.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ