ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η σπόντα της Τσιλιγκίρη για τους τίτλους του Παναθηναϊκού και η πράσινη απάντηση

Η σπόντα της Τσιλιγκίρη για τους τίτλους του Παναθηναϊκού και η πράσινη  απάντηση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η διευθύντρια επικοινωνίας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού σε συνέντευξη που παραχώρησε υποστήριξε πως ο ύμνος του Παναθηναϊκού λέει... ψέματα αναφορικά με τους πράσινους τίτλους για να έρθει η απάντηση από τους ανθρώπους του τριφυλλιού.

Η γενική γραμματέας και διευθύντρια επικοινωνίας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "ΦΩΣ" και μια απάντηση της έφερε κόντρα με τους ανθρώπους του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Η Τσιλιγκίρη υποστήριξε πως ο ύμνος του Παναθηναϊκού λέει ψέματα καθώς οι πράσινοι δεν είναι πρωταθλητές σε όλα τα σπορ τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός έχει τα σκήπτρα.

Η απάντηση από τους ανθρώπους του ερασιτέχνη του τριφυλλιού ήρθε άμεσα και με στοιχεία όπως αναφέρουν οι πράσινοι ζητώντας από τη Χριστίνα Τσιλιγκίρη να διαβάσει το βιβλίο "Και χιλιάδες τίτλοι".

Ας δούμε όμως τι δήλωσε η γενική γραμματέας και διευθύντρια επικοινωνίας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο "ΦΩΣ": « Ο καθένας μπορεί να τραγουδά ό,τι θέλει. Είναι δικαίωμα του καθενός σε μία ελεύθερη χώρα να λέει ό,τι θέλει. Αν αυτούς δεν τους ενοχλεί να τραγουδάνε ψέματα, εμένα μου περισσεύει. Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ είναι πάντως ο Ολυμπιακός… Μπορούμε να πούμε ότι μακράν του Ολυμπιακού ακολουθεί δεύτερος ο Παναθηναϊκός. Το θέμα όμως δεν είναι μόνο να έχεις παρουσία, αλλά και αξιοπρεπή παρουσία. Να μπορείς να συντηρείς τα τμήματα αξιοπρεπώς, να κάνεις πρωταθλητισμό και όχι σαν αυτό που έγινε προσφάτως στο πόλο του Παναθηναϊκού, που ήταν σαν να το έκλεισαν το μαγαζάκι».

Όσο για την απάντηση των ανθρώπων του τριφυλλιού ήταν η εξής:

«Το βιβλίο και χιλιάδες τίτλοι που εκδόθηκε πριν λίγες εβδομάδες έχει αποτυπώσει πλήρως την ιστορία των συλλόγων που κατατάσσει τον Παναθηναϊκό ως τον πλέον πολυνίκη σύλλογο στη χώρα με 1491 τίτλους στα 109 χρόνια ιστορίας του με δεύτερο τον Πανελλήνιο και τρίτο τον Ολυμπιακό. Οτιδήποτε άλλο είναι περιττό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ