ΒΟΛΕΪ

Στον Ολυμπιακό και η Βλαχάκη

Στον Ολυμπιακό και η Βλαχάκη
INTIME SPORTS

Τις θέσεις των ακραίων έκλεισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αφού απέκτησε για ένα χρόνο την Κωνσταντίνα Βλαχάκη.

Μία θέση απομένει πλέον για να ολοκληρωθεί το ρόστερ του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση της Κωνσταντίνας Βλαχάκη η οποία αγωνιζόταν στον Ηρακλή Κηφισιάς.

Η 19χρονη ακραία θα υπολογίζεται ως η τέταρτη κατά σειρά πίσω από τις Κοσμά, Κωνσταντίνου και είτε την Στεπανένκο (παίζει και ως διαγώνια), είτε την άλλη ξένη που θα αποκτηθεί.

Έτσι, όταν αποκτηθεί και η δεύτερη ξένη το ρόστερ του Ολυμπιακού θα έχει ολοκληρωθεί και το μόνο που θα απομένει να δούμε μέσα στη σεζόν είναι εάν θα προστεθεί ακόμα μία ξένη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι η Κωνσταντίνα Βλαχάκη θ’ αγωνιστεί στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών την περίοδο 2014-15. Η 19χρόνη ακραία που την περίοδο 2013-14 αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα της Α1 με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς ανήκει στον ΣΦΠ Χανιών.

Η Κωνσταντίνα Βλαχάκη δήλωσε: «Θέλω ν’ ευχαριστήσω εκείνους που με βοήθησαν να κάνω ένα όνειρο μου πραγματικότητα. Να παίξω στον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και θα προσπαθήσω μ’ όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω ν’ ευχαριστήσω τον Ηρακλή Κηφισιάς που μου έδωσε την ευκαιρία ν’ αγωνιστώ στην Α1 καθώς και την ομάδα μου τα Χανιά για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ