ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός-Γαλατασαράι 0-3

Ολυμπιακός-Γαλατασαράι 0-3

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να επαναλάβει την εμφάνιση της Κωνσταντινούπολης και γνώρισε εντός έδρας ήττα από την πανίσχυρη Γαλατασαράι στη φάση των "16" του CEV Cup.

Το μπλοκ άουτ που κέρδισε η Τσεντόνι στο δεύτερο σετ στο κλειστό του Ρέντη ήταν... μαχαιριά στην καρδιά για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Η Γαλατασαράι προηγούνταν με 2-0 σετ, ταυτόχρονα είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του CEV Cup.

Οι "ερυθρόλευκες" χρειάζονταν νίκη με 3-0 ή με 3-1 σετ εις βάρος του ισχυρού τουρκικού συλλόγου, προκειμένου να οδηγούσε τον επαναληπτικό της φάσης των "16" του CEV Cup στο "χρυσό" σετ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Νικολάκης, τόνισε: " Όταν σε δυο παιχνίδια χάνεις στις λεπτομέρειες και στα τελειώματα των σετ, αυτό σημαίνει ότι η ομάδα προσπάθησε. Απειλήσαμε μια μεγάλη ομάδα, άσχετα αν στο τουρκικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 4η θέση. Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια του Ολυμπιακού, Πιστεύω ότι θα μας κάνει καλό η παρουσία μας σε αυτές τις αναμετρήσεις. Υπάρχει πικρία ότι ίσως θέλαμε το κάτι παραπάνω, αλλά από την άλλη πλευρά, αν ήμασταν με κάποια άλλη ομάδα, πιθανόν να περνάγαμε στους οκτώ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και το όνομα του Ολυμπιακού έχει αρχίσει και ακούγεται στον ευρωπαϊκό χάρτι και αυτό είναι το πιο σημαντικό.Η ανατροπή στο Βέλγιο ήταν καλή αλλά θέλαμε κάτι παραπάνω. Ποτέ δεν εφυσυχάζεις όταν είσαι στον Ολυμπιακό. Ωστόσο μπράβο στα παιδιά για την προσπάθειά τους".

Η Στέλλα Χριστοδούλου πρόσθεσε " σίγουρα στα δυο πρώτα σετ παίξαμε αρκετά καλά, στο τρίτο η ομάδα έπεσε ψυχολογικά, λόγω του ότι είχαμε αποκλειστεί. Απο κει και πέρα είναι σημαντικό ότι κοιτάμε τέτοιες ομάδες στα μάτια και θεωρώ ότι αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει έτσι μπορεί σε λίγο καιρό να διεκδικεί και κάτι παραπάνω. Σίγουρα θέλαμε τη νίκη το κυνηγούσαμε αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Τώρα τελείωσε η Ευρώπη για μας και στρέφουμε το μυαλό μας στο πρωτάθλημα. Με τις εμφανίσεις στα δυο ματς δεν φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων. Βέβαια η Γαλατάσαραϊ έχει πολύ μεγαλο μπάτζετ όμως θεωρώ ότι δεν παίζουν τα μπάτζετ ούτε τα λεφτά σε μια ομάδα, παίζουν οι αθλήτριες.εμείς βγάλαμε αρκετή ψυχή, δείξαμε καλά στοιχεία και πρέπει να τα κρατήσουμε για τη συνέχεια. Είμαι ικανοποιημένη από την προσπάθεια της ομάδας αλλα΄θέλαμε το κάτι παραπάνω το οποίο δεν έγινε και αυτό αφήνει μια πικρή γεύση πίσω μας".

Τα σετ: 22-25, 23-25, 22-25

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιώτα 7 (1 άσσος, 3/11 επ., 4 μπλοκ), Λαμπρούση 7 (4/11 επ., 3 μπλοκ), Βέσοβιτς(54% υποδοχή, 38 άριστες, 6/32 επ.), Μπραμπόροβα (9 π. 1 άσσος, 59%-45% άριστες, 8/21 επιθέσεις), Χριστοδούλου (6 π. 1 άσσος, 1 μπλοκ), Μποσκάτσι (4 π. 4/23 επ.), Κονόμι(λ) /(57% υπ. 57% άριστες) Κωσταντινίδου (2 π. 1/3 επ. 1 μπλοκ) Βλαχάκη (3 π. 3/4 επιθέσεις), Κοκκινάκη, Τέζα.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ: Γερμέν, Γκιουνεγλίγκιλ Λ (55% υποδοχή-27% άριστες), Γιουρταγκιούλεν 6 ( 6 μπλοκ), Μέϊνερς 8 (1 άσσος 47% υποδοχή-47% άριστες, 6/25 επιθέσεις, 1 μπλοκ), Κάλατς 9 (6/12 επιθέσεις, 3 μπλοκ), Μποσέτι 17 ( άσσος 55% επίθεση-41% άριστες, 15/33 επιθέσεις 1 μπλοκ), Αλικάγια 2 ( 2 άσσοι), Tσεντόνι 15 (1 άσσος, 12/36 επιθέσεις, 2 μπλοκ) Ντουμάνογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ