ΤΕΝΙΣ

Χορεύοντας στη βροχή

Χορεύοντας στη βροχή

Ο Ράφα Ναδάλ συμμετείχε στο καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο, χαρακτηρίζοντας αξέχαστη την εμπειρία (video).

Η βροχή δεν πτόησε τον Ράφα Ναδάλ που τήρησε τη δέσμευση του και συμμετείχε στο καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Φορώντας την εμφάνιση της σχολής σάμπα "Βιραντούρο" που είχε καλέσει τον ίδιο και τον Νταβίδ Φερέρ στην παρέλαση στο σαμπαδρόμιο, ο Ναδάλ μοίραζε χαμόγελα, χόρεψε σάμπα και έβγαλε φωτογραφία με όποιον του το ζήτησε.

Άμαθοι οι δύο Ισπανοί στις... καρναβαλικές εκδηλώσεις ακολουθούσαν τον πρώην Νο1 τενίστα και τρις φορές νικητή στο Ρολάν Γκαρός, Γκουστάβο Κουέρτεν.

Χορεύοντας στη βροχή

" Ήταν η πρώτη φορά που είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το καρναβάλι του Ρίο και ήταν μια αξέχαστη εμπειρία. Υπήρχε φανταστική θετική ενέργεια από όλους. Όλοι χόρευαν και τραγουδούσαν. Ήταν φανταστικό για μένα να ζήσω αυτή τη μοναδική εμπειρία", τόνισε ο Ναδάλ.

Ο ίδιος ο Φερέρ, ο μεγάλος του αντίπαλος αυτή την εβδομάδα στο "Rio Open" παραδέχθηκε "νομίζω πως χόρεψα πιο πολύ σήμερα από ό,τι σε ολόκληρη τη ζωή μου. Ελπίζω να βελτιωθώ ενόψει της επόμενης χρονιάς. Αν μου δοθεί ξανά η ευκαιρία, θα το ξανακάνω".

Χορεύοντας στη βροχή

Και οι δύο Ισπανοί κάνουν ντεμπούτο στο τουρνουά την Τρίτη (17/2). Ο Ναδάλ κληρώθηκε με τον Βραζιλιάνο Τόμας Μπελούτσι και ο Φερέρ με αντίπαλο τον Ισπανό Ντανιέλ Χιμένο-Τραβέρ.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ