ΤΕΝΙΣ

Στο καρναβάλι του Ρίο ο Ναδάλ

Στο καρναβάλι του Ρίο ο Ναδάλ

Ο Ράφα Ναδάλ αποδέχθηκε την πρόσκληση και θα κάνει παρέλαση στο σαμπαδρόμιο κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Στη Βραζιλία βρίσκεται ήδη ο Ράφα Ναδάλ για τη συμμετοχή του στο "Rio Open", το πρώτο τουρνουά στο χώμα για τον ίδιο φέτος. Ο Ισπανός Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη προπονείται στο κεντρικό κορτ και συνεχίζει την προπόνηση στη σάμπα στη σουίτα που έχει καταλύσει.

Βλέπετε, ο αριστερόχειρας από τη Μαγιόρκα αποδέχθηκε την πρόσκληση της σχολής σάμπα "Βιραντούρο" και θα παρελάσει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη την πρώτη μέρα των παρελάσεων στο σαμποδρόμιο.

" Είχα πάντοτε την περιέργεια να παρακολουθήσω την παρέλαση από κοντά. Θα είναι πραγματικό υπερθέαμα", σχολίασε ο Ναδάλ κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο. Μαζί του θα βρίσκονται ο Νταβίδ Φερέρ και ο Βραζιλιάνος πρώην Νο1 στον κόσμο, Γκουστάβο Κουέρτεν.

Παραδέχθηκε πως δεν έχει φέρει στολή μαζί του, ενώ είχε κάνει τα πρώτα μαθήματα σάμπα κατά την πρώτη επίσκεψη του στη Βραζιλία δέκα χρόνια νωρίτερα.

Ο Ναδάλ είναι ο κάτοχος του τίτλου στο συγκεκριμένο τουρνουά. Θα δώσει τον πρώτο του αγώνα την Τρίτη (17/2) με αντίπαλο έναν παίκτη που θα αναδειχθεί από το ταμπλό των προκριματικών. Είναι η πρώτη του συμμετοχή σε τουρνουά μετά τον αποκλεισμό του από τον Τόμας Μπέρντιχ στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ