ΤΕΝΙΣ

Το Ρολάν Γκαρός των... βρυχηθμών

Το Ρολάν Γκαρός των... βρυχηθμών

Τηλεοπτικό σόου προβάλλει με χιούμορ ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα του σύγχρονου τένις. Τον αποκρουστικό ήχο που κάνουν οι τενίστες και οι τενίστριες όταν βγάζουν την ένταση. Ο Ρότζερ Φέντερερ λάτρεψε πάντως το video.

Ο Τζίμι Φάλον είναι ένας διάσημος κωμικός που παρουσιάζει ένα δημοφιλές βραδινό σόου στην αμερικανική τηλεόραση. Έχει φιλοξενήσει αρκετούς τενίστες στην εκπομπή του, ενώ ο ίδιος βρίσκεται σχεδόν κάθε χρόνο στο "Billie Jean King National Tennis Centre" για να παρακολουθήσει τους αγώνες του Όπεν των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στην τελευταία του εκπομπή ασχολήθηκε με το Ρολάν Γκαρός. Δεν είχε καλεσμένη ούτε τη Σερένα Γουίλιαμς, πόσο μάλλον τον Σταν Βαβρίνκα, αλλά στην εκπομπή προβλήθηκε ένα video που απομόνωνε τον ήχο, την ώρα που ακούγονταν οι βρυχηθμοί από τους τενίστες την ώρα του αγώνα.

Ο Φάλον στάθηκε ιδιαίτερα στον αγώνα ανάμεσα σε δύο πρώην νικήτριες στο Παρίσι, την Ιταλίδα Φραντσέσκα Σκιαβόνε και τη Ρωσίδα Σβετλάνα Κουζνέτσοβα. Φυσικά, τον Φάλον δεν είναι υποχρεωμένοι να τον γνωρίζουν όλοι οι φίλοι του τένις. Δεν υπάρχει ωστόσο άνθρωπος που δεν ξέρει τον Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος κοινοποίησε το συγκεκριμένο video μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Και έτσι όλοι οδηγήθηκαν στο video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ