ΤΕΝΙΣ

Ματσάρες στο Ρολάν Γκαρός

Ματσάρες στο Ρολάν Γκαρός

Με επική ανατροπή ο 19χρονος Θανάσης Κοκκινάκης προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Ρολάν Γκαρός. Τέσσερις ώρες παιχνίδι και 13 break στο σερβίς στο τρίτο σετ για το δίδυμο Φραντσέσκα Σκιαβόνε και Σβετλάνα Κουζνέτσοβα (videos).

Ο Θανάσης Κοκκινάκης πέρασε γύρο και στο Αυστραλιανό Όπεν, αλλά στο Ρολάν Γκαρός βελτίωσε ήδη την προηγούμενη επίδοση του και θα τον δούμε στον 3ο γύρο πιθανότατα με αντίπαλο τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο 19χρονος Ελληνοαυστραλός τέθηκε αντιμέτωπος με τον φίλο του και επίσης ταλαντούχο Αυστραλό, Μπέρναρντ Τόμιτς. Το Νο27 του ταμπλό προηγήθηκε με 6-3, 6-3 και 5-2 στο πέμπτο σετ, όμως το πείσμα του Κοκκινάκη του επέτρεψε να ξαναμπεί στο ματς. Ισοφάρισε σε 2-2 σετ και πήρε τη νίκη στο πέμπτο με 10-8. Ο Κοκκινάκης αγωνίζεται με wild card στο χωμάτινο Grand Slam.

Ακατάλληλος δια ανηλικους ο πανηγυρισμός του

Λίγο νωρίτερα η Φραντσέσκα Σκιαβόνε και η Σβετλάνα Κουζνέτσοβα, δύο πρώην νικήτριες στο Παρίσι, έπαιζαν για τρεις ώρες και 50 λεπτα! Στο τρίτο σετ έγιναν 13 break στο σερβίς, εκ των οποίων τα εννιά ήταν συνεχόμενα! Η Σκιαβόνε πανηγύρισε τη νίκη με 6-7 (11-13), 7-5, 10-8 στην τρίτη ευκαιρία που είχε για να πάρει το ματς και ενώ είχε σώσει έξι μπάλες.

Ματσάρες στο Ρολάν Γκαρός

Η Φραντσέσκα Σκιαβόνε

Οι δύο γυναίκες μας έχουν συνηθίσει σε... υπερπαραγωγές αγώνων. Το 2011 στη Μελβούρνη η Σκιαβόνε είχε πάρει τη νίκη σε τρία σετ (16-14) στο τρίτο σε τέσσερις ώρες και 44 λεπτά, το μεγαλύτερο σε διάρκεια παιχνίδι γυναικών στην ιστορία των Grand Slam.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ