ΤΕΝΙΣ

Τα νεύρα του Τζόκοβιτς και η τρομερή ατάκα του Κύργιου

Τα νεύρα του Τζόκοβιτς και η τρομερή ατάκα του Κύργιου

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έσπασε τη ρακέτα του, έστειλε μπαλάκι στην εξέδρα και τιμωρήθηκε με point penalty στον τελικό με τον Μάρεϊ, κάτι που σχολίασε δεικτικά ο Νικ Κύργιος. (VIDEOS)

Είναι γνωστό ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς πολλές φορές ξεσπάει την ώρα του αγώνα κάτι που τελικά δεν πλήρωσε ακριβά στον τελικό απέναντι στον Άντι Μάρεϊ. Ο Σέρβος νίκησε τον Βρετανό, όμως κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ δέχτηκε ακόμα και point penalty.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μετά από ένα drop shot του Μάρεϊ ο Τζόκοβιτς νευρίασε και έστειλε το μπαλάκι στην κερκίδα δεχόμενος code violation από τον Μπερνάρντες που ήταν διαιτητής της αναμέτρησης.

Τα νεύρα όμως του Σέρβου δεν σταμάτησαν εδώ. Λίγο αργότερα προσπαθεί να τελειώσει τον πόντο όμως το χτύπημα του είναι απελπιστικά κακό με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πάνω στη ρακέτα του. Ο διαιτητής τον δεύτερο code violation, που σήμαινε point penalty και έδωσε το game στον Andy Murray!

Όλα τα παραπάνω σχολίασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Νικ Κύργιος. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας βρήκε την ευκαιρία να κάνει το παράπονο του αφού όπως υποστήριξε εάν το είχε κάνει αυτός θα είχε αποβληθεί μέχρι το 2025.

Πάντως, ο Τζόκοβιτς είχε και καλές στιγμές. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ευχαρίστησε τους θεατές για την υποστήριξη τους και στη συνέχεια τους μοίρασε ρακέτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ