ΤΕΝΙΣ

"Σκουριασμένη" αλλά η γνωστή Σερένα

Serena Williams of the US trains ahead of her match against Tsvetana Pironkova of Bulgaria on the third day of the AEGON International tennis tournament in Eastbourne, southern England, on June 14, 2011. AFP PHOTO/Leon Neal (Photo credit should read LEON NEAL/AFP/Getty Images)
Serena Williams of the US trains ahead of her match against Tsvetana Pironkova of Bulgaria on the third day of the AEGON International tennis tournament in Eastbourne, southern England, on June 14, 2011. AFP PHOTO/Leon Neal (Photo credit should read LEON NEAL/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Νικηφόρα επιστροφή στην ενεργό δράση πραγματοποίησε η Σερένα Γουίλιαμς με αντίπαλο την περσινή ημιφιναλίστ στο Γουίμπλεντον. Η δήλωση-σοκ της Σερένα.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Η Σερένα Γουίλιαμς, εμφανώς γυμνασμένη, επέστρεψε στην ενεργό δράση 50 εβδομάδες μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Γουίμπλεντον.

Η Αμερικανίδα επικράτησε 1-6, 6-3, 6-4 της περσινής ημιφιναλίστ στο τρίτο Grand Slam της χρονιάς, Τσβετάνα Πιρόνκοβα στον πρώτο γύρο του τουρνουά προετοιμασίας στο Ίστμπουρν.

Μετά τις επεμβάσεις και την πνευμονική εμβολή που υπέστη η πρώην Νο1 παίκτρια στον κόσμο χρειάστηκε το χρόνο της μέχρι να καταλάβει που βρίσκεται και έχασε το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ μείωσε τα λάθη της και παρά το άθλιο ποσοστό στο πρώτο σερβίς, τελείωσε τον αγώνα με τον έβδομο άσο της.

Μάλιστα στο τελευταίο γκέιμ τα έβαλε με τον διαιτητή που της έκανε συστάσεις γιατί αργοπορούσε να επιστρέψει στο κορτ. Στο τέλος του αγώνα ζήτησε συγνώμη.

Εν τω μεταξύ η κάτοχος 13 Grand Slam τίτλων έδωσε συνέντευξη Τύπου λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή του ματς. "Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που επέστρεψα. Σε ένα σημείο βρισκόμουν κυριολεκτικά στο κρεβάτι του θανάτου! Αν καθυστερούσα δύο ημέρες ακόμα να πάω στο γιατρό, τότε θα είχε τελειώσει η καριέρα μου, για να μην πω κάτι χειρότερο", αναφερόμενη στην πνευμονική εμβολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ