ΤΕΝΙΣ

Με Τζόκοβιτς στο Μόντε Κάρλο

Με Τζόκοβιτς στο Μόντε Κάρλο

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναμένεται να αγωνιστεί στο Masters του Μόντε Κάρλο. Η κλήρωση που μπορεί να φέρει τον Ράφα Ναδάλ στον 9ο τίτλο.

Όλα δείχνουν πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα δοκιμάσει να αγωνιστεί στο Masters του Μόντε Κάρλο, το πρώτο σπουδαίο χωμάτινο τουρνουά της σεζόν.

Ο Σέρβος Νο1 που ζει μόνιμα στο πριγκιπάτο δεν άνοιξε τα χαρτιά του, πάντως προπονήθηκε κανονικά και αντάλλαξε και μπαλιές με τον Άντι Μάρεϊ στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης για την προώθηση του τουρνουά

Μπροστά από το Καζίνο στήθηκε ένα γήπεδο, ενώ μέσα στο κτίριο ο Ράφα Ναδάλ πόζαρε με το τρόπαιο που επιθυμεί να κατακτήσει για 9η φορά στην καριέρα του και συμμετείχε στην κλήρωση.

Με Τζόκοβιτς στο Μόντε Κάρλο

Έχει ήδη προκριθεί στον 2ο γύρο δίχως αγώνα και θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Φερνάντο Βερδάσκο-Μαρίνκο Ματόσεβιτς. Στα προημιτελικά ενδέχεται να παίξει με τον Σέρβο Γιάνκο Τιπσάρεβιτς και στα ημιτελικά με τον Μάρεϊ.

Με Τζόκοβιτς στο Μόντε Κάρλο

Τον Τζόκοβιτς ενδέχεται να τον συναντήσει μόνο στον τελικό. Αν βέβαια δεν αποσυρθεί ο περσινός φιναλίστ του Ρολάν Γκαρός. Ο Μιχαήλ Γιούζνι ή ο Ντανιέλ Χιμένο-Τραβέρ είναι το ζευγάρι με το νικητή του οποίου "σταυρώνει" ο "Νόλε" στον 2ο γύρο. Στα προημιτελικά ίσως παίξει με τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ