TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Σφραγίδα ανωτερότητας

Ο Ρουμπέν Αμορίμ τεχνικό της Σπόρτινγκ σε αναμέτρηση κόντρα στη Ντόρτμουντ
Ο Ρουμπέν Αμορίμ τεχνικό της Σπόρτινγκ © 2021 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε δύο επιλογές.

Με μόλις πέντε γκέλες στα 34 ματς πρωταθλήματος και την εντυπωσιακή παραγωγικότητα των 96 γκολ, η φετινή Σπόρτινγκ Λισσαβόνας κατέκτησε με… στιλ και άνεση το πορτογαλικό πρωτάθλημα, παίζοντας σε επίπεδο που Μπενφίκα - και κυρίως Πόρτο - δεν μπορούσαν να πλησιάσουν. Παρουσιάζοντας μια - σπάνια για τέτοιο μπάτζετ - version σύγχρονου, επιθετικού ποδοσφαίρου, ο Ρούμπεν Αμορίμ είναι δικαίως ένας από τους πιο περιζήτητους προπονητές της Ευρώπης και το λιγότερο που αξίζει για όσα έχει εμφανίσει φέτος το δημιούργημα του είναι το… νταμπλ. Έκανε ρεκόρ βαθμών και νικών, ενώ τελείωσε το πρωτάθλημα με ένα απίθανο σερί (19-2-0).

Αντίπαλος της Σπόρτινγκ στον αποψινό τελικό του Κυπέλλου η Πόρτο, που θέλει να σώσει τη χρονιά κατακτώντας έναν τίτλο. Ύστερα από εφτά χρόνια έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ είχε 51 χρόνια να τερματίσει τόσο μακριά από την κορυφή (-18) και 18 να βάλει τόσα λίγα γκολ (63)! Φυσικά σε έναν τελικό όλα είναι πιθανά, αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά στην επιθετική λειτουργία των δύο ομάδων και το 2,45 για τη νίκη της σαφώς πιο ποιοτικής ομάδας είναι απολύτως αποδεκτό.

Τελευταία αγωνιστική στο ιταλικό πρωτάθλημα και η Τορίνο δείχνει καθ’ όλα ικανή να κλέψει την 9η θέση από τη Νάπολι, που σε περίπτωση κατάκτησης του Κόνφερενς Λιγκ από τη Φιορεντίνα θα οδηγήσει στο Κόνφερενς Λιγκ. Η «γκρανάτα» νίκησε στο προηγούμενο με 3-1 τη Μίλαν και τώρα παίζει εκτός με την Αταλάντα, που τελεί υπό το μεθύσι της κατάκτησης του Γιουρόπα Λιγκ και της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Αταλάντα μπορεί τώρα να πάρει από το χεράκι τη Ρόμα και να δώσει και σε αυτήν το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πως; Αν τερματίσει ακριβώς πέμπτη η Ιταλία θα βγάλει έξι ομάδες στην κορυφαία συλλογική διοργάνωση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι μπεργκαμάσκι έχουν και ένα ματς στο χέρι (αυτό με τη Φιορεντίνα), ακόμα και με μία νίκη μπορεί να προσπεράσουν την 4η Γιουβέντους και να χαθεί το έκτο εισιτήριο για την Ιταλία. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνουν αφού έχουν πετύχει το στόχο τους, άλλωστε ήταν τόσο μεγάλη η επιτυχία της Τετάρτης που μοιάζει δύσκολο να έχει πατήσει από τώρα τα πόδια της στη… γη η ομάδα του Γκασμπερίνι. Με ρεζέρβες αναμένεται η Αταλάντα, μεγάλο το κίνητρο της Τορίνο, το διπλό παίζεται ακόμα και στο 2,05 (είχε ανοίξει στο 3,20)!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αταλάντα - Τορίνο: 2 (απόδοση 2.05), 19:00
  • Πόρτο - Σπόρτινγκ: 2 (απόδοση 2.45), 19:15

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ