ΤΕΝΙΣ

Κοντά σε τελικό & Νο1 η Σαραπόβα

Κοντά σε τελικό & Νο1 η Σαραπόβα

Η Μαρία Σαραπόβα πέρασε στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός μετά τη νίκη της με 6-2, 6-3 επί της Εσθονής Κάια Κανέπι σε έναν αγώνα που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Η Μαρία Σαραπόβα συνεχίζει να σερβίρει άσχημα, όμως λίγη σημασία έχει, καθώς πέρασε στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τρίτη στην καριέρα της.

Η 25χρονη σταρ επικράτησε 6-2, 6-3 της Κάια Κανέπι σε ένα άδειο "Φιλίπ Σατριέ", καθώς οι Γάλλοι κάτοχοι εισιτηρίων των αγώνων στα δύο μεγάλα γήπεδα συνεχίζουν να σνομπάρουν το τουρνουά.

Όλοι περίμεναν πως η Εσθονή πρώην νικήτρια στα τζούνιορ στο γαλλικό τουρνουά, θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στη Σαραπόβα με το δυνατό παιχνίδι της, όμως όπως συνηθίζεται με την Κανέπι, δεν έχει σημασία η πρώτη εντύπωση, αλλά η τελευταία μιας και η Κανέπι δεν μπορεί να κρατήσει την ισορροπία.

Η Σαραπόβα ερχόταν από μια "κοπιαστική" νίκη με αντίπαλο την Κλάρα Ζακοπάλοβα στον προηγούμενο γύρο. Έπαιξε ως πρωταθλήτρια και βρίσκεται μια νίκη μακριά από την επάνοδο στο Νο1 και δύο μακριά από το Grand Slam καριέρας δηλαδή να προστεθεί στη λίστα των παικτών που έχουν κατακτήσει και τα τέσσερα μεγάλα τουρνουά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ