ΤΕΝΙΣ

Αποκλείστηκε ο Νισικόρι

Αποκλείστηκε ο Νισικόρι

Μόνο μία έκπληξη υπήρξε στην πρώτη μέρα του US Open με τον Κέι Νισικόρι να αποκλείεται από τον Ντάνιελ Έβανς. Πέρασαν Ραφαέλ Ναδάλ, Ρισάρ Γκασκέ, Σερένα Γουίλιαμς και Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα.

Εκτός από την πρώτη ημέρα του US Open έμεινε ο Ιάπωνας Κέι Νισικόρι, ο οποίος ηττήθηκε με 3-0 (6-4, 6-4, 6-2) από τον Ντάνιελ Έβανς.

Ο Βρετανός μπορεί να μπήκε από τα προκριματικά, αλλά δε συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από το Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης.

Από εκεί και πέρα, κανένα πρόβλημα δεν είχε ο Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος βρήκε αντίσταση από τον Αμερικανό Χάρισον μόνο στο πρώτο σετ. Ο Ισπανός με 3-0 (6-4, 6-2, 6-2) πέρασε στην επόμενη φάση, όπως και ο Ρισάρ Γκασκέ, ο οποίος απέκλεισε τον επίσης Αμερικανό Ράσελ με 3-0 (6-3, 6-4, 6-2).

Όσον αφορά το ταμπλό των γυναικών η Σερένα Γουίλιαμς πήρε εύκολα το εισιτήριο για την επόμενη φάση αφήνοντας εκτός διοργάνωσης τη Φραντσέσκα Σκιαβόνε με 2-0 (6-0, 6-1), ενώ η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα επιβλήθηκε επίσης με 2-0 (6-1, 6-2) της Ισπανίδας Σολέρ. Τέλος, στον επόμενο γύρο πέρασε και η Να Λι, η οποία νίκησε με 2-0 (6-2, 6-2) την Λευκορωσίδα Γκοβόρτσοβα.

Να σημειωθεί πως την Τρίτη (18:00 ώρα Ελλάδος) παίζει η Λένα Δανιηλίδου, η οποία αντιμετωπίζει την Ντε Μπρίτο από την Πορτογαλία, ενώ την Τετάρτη αγωνίζεται ο Μάρκος Παγδατής κόντρα στον Ιάπωνα Σοέντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ