ΣΤΙΒΟΣ

Οριστικά ο Μπολτ στο Λονδίνο

Οριστικά ο Μπολτ στο Λονδίνο

Ο Γιουσέιν Μπολτ επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο Diamond League του Λονδίνου, στην πρώτη επέτειο από τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Γιορτή του στίβου δίχως τον Γιουσέιν Μπολτ δεν υπάρχει. Ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο Diamond League του Λονδίνου (26-28/7).

Η διοργάνωση μεταφέρθηκε από το Κρίσταλ Πάλας στο Ολυμπιακό Στάδιο με αφορμή την πρώτη επέτειο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κι ενώ όλοι οι ξένοι αθλητές βάσει της βρετανικής νομοθεσίας, καλούνται να δώσουν ένα μέρος της αμοιβής τους, φέτος θα γίνει εξαίρεση ώστε όλα τα μεγάλα ονόματα να αγωνιστούν στο σημαντικότερο μίτινγκ (όπως εξελίσσονται τα πράγματα) πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μόσχας.

" Ανυπομονώ να επιστρέψω πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο, ειδικά ένα χρόνο μετά την κατάκτηση τριών χρυσών μεταλλίων στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι θεατές ήταν εκπληκτικοί κατά τη διάρκεια των Αγώνων και ελπίζω πως θα είναι και πάλι πολλοί στο τέλος Ιουλίου.

Έχω να αγωνιστώ στο Diamond League του Λονδίνου από το 2009, αλλά είναι πάντοτε ένα σπουδαίο μίτινγκ με μεγάλη υποστήριξη από την κοινότητα των Τζαμαϊκανών. Αισθάνομαι σαν να αγωνίζομαι στο σπίτι μου".

Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος 29 Ολυμπιονίκες του Λονδίνου, 12 παγκόσμιοι πρωταθλητές και τέσσερις παγκόσμιοι ρέκορντμεν.

Αντίθετα, άνθρωπος της βρετανικής ομοσπονδίας απέκλεισε τη συμμετοχή του Όσκαρ Πιστόριους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ