ΣΤΙΒΟΣ

Ο Λαβιλενί περιμένει τον Φιλιππίδη

Ο Λαβιλενί περιμένει τον Φιλιππίδη
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φιλιππίδης ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να λάβει μέρος στο Diamond League του Γιουτζίν. Μεγάλες συμμετοχές στο Prefontaine Classic.

Στο ιστορικό "Hayward Field" στο πανεπιστήμιο του Όρεγκον θα αγωνιστεί το Σάββατο (31/5) ο Κώστας Φιλιππίδης. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του επί κοντώ συμμετέχει στο τρίτο Diamond League της χρονιάς στο Γιουτζίν.

Ο Φιλιππίδης που έκανε 5,62μ στη Σαγκάη θα έχει υψηλό ανταγωνισμό και στο Γιουτζίν προεξάρχοντος του παγκόσμιου ρέκορντμαν Ρενό Λαβιλενί.

Ο Γάλλος έχει την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο με 5,92μ. Στον αγώνα θα λάβουν μέρος ο Κινέζος Σανγκί Σου (5,62μ.), ο Γερμανός Ραφαέλ Χολζντέπε νικητής στο παγκόσμιο της Μόσχας, ο Γερμανός Μάλτε Μορ και ο Τσέχος Γιαν Κουντλίκα.

Την πρώτη του εμφάνιση μετά την αποχή του από τους αγώνες το 2013 θα πραγματοποιήσει ο Κενυάτης χρυσός Ολυμπιονίκης στα 800μ. Ντέιβιντ Ρουντίσα. Ο παγκόσμιος ρέκορντμαν είχε πέσει θύμα πρωταπριλιάτικου αστείου, γράφτηκε πως αποχωρεί από την ενεργό δράση, είδηση που προκάλεσε θλίψη ανάμεσα στους συμπατριώτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ