ΣΤΙΒΟΣ

Λύθηκε στα γέλια ο Μπολτ με Γκάτλιν

Λύθηκε στα γέλια ο Μπολτ με Γκάτλιν

Ο Γιουσέιν Μπολτ ξεκαρδίστηκε με τις απαντήσεις που έδινε ο Τζάστιν Γκάτλιν σε επίμονο δημοσιογράφο στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό των 100 μέτρων. Νωρίτερα ο Αμερικανός σπρίντερ είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια να συγκρατήσει τα δάκρυα του (videos).

Ο Γιουσέιν Μπολτ και ο Τζάστιν Γκάτλιν δεν είναι φίλοι, είναι αντίπαλοι. Ενδεχομένως μετά από τον τελικό των 100 μέτρων ο νικητής Μπολτ να έχει πλέον σεβασμό για τον Αμερικανό τον οποίο διαδέχθηκε στο "θρόνο" των Ολυμπιακών Αγώνων το 2008 στη "Φωλιά του Πουλιού".

Το βέβαιο είναι πως ο 33χρονος Γκάτλιν τον... διασκεδάζει. Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ο τρις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο 100άρι πήγε να πέσει από την καρέκλα από τα γέλια. Ένας δημοσιογράφος αποφάσισε να τον στριμώξει για το ντόπινγκ, ο Γκάτλιν απάντησε απαξιωτικά.

Δημοσιογράφος: "Τζάστιν, ορισμένοι αθλητές στον αγώνα είπαν πως ήταν μια σημαντική βραδιά για τον στίβο γιατί νίκησε ο Μπολτ, καθώς εσύ είχες τιμωρηθεί (σ.σ. για χρήση απαγορευμένων ουσιών)".

Γκάτλιν: " Είμαι ευγνώμων"

Δημοσιογράφος: " Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;"

Γκάτλιν: " Συγκεκριμένα είμαι ευγνώμων"

Δημοσιογράφος: "Α υτό έχεις να πεις; Είναι σημαντικό θέμα για μένα τουλάχιστον"

Γκάτλιν: " Πολύ σημαντικό, είμαι ευγνώμων"

Τη σκυτάλη πήρε άλλος δημοσιογράφος ρωτώντας τον Γκάτλιν αν η IAAF τον ευγνωμονεί που δεν νίκησε. Είναι γνωστή η αρνητική στάση του νυν προέδρου της IAAF, Σεμπάστιαν Κόε απέναντι στην περίπτωση του Γκάτλιν, αν και η παγκόσμια ομοσπονδία δεν τον τιμώρησε με δια βίου αποκλεισμό τη δεύτερη φορά που πιάστηκε ντοπέ και δέχθηκε την τιμωρία της αντίστοιχης αμερικανικής για οκταετή αποκλεισμό (σ.σ. που έγινε τέσσερα χρόνια).

Γκάτλιν: " Είμαι ευγνώμων".

Το σημείο της συνέντευξης Τύπου από το 5:38 στο video:

Ήδη μια δημοσιογράφος μετά τον προκριματικό είχε ρωτήσει τον Γκάτλιν αν ο οργανισμός του συνεχίζει να ευνοείται από τη χρήση απαγορευμένων ουσιών και εισέπραξε πληρωμένη απάντηση από τον πάλαι ποτέ αγαπημένο αθλητή στίβου στις Ηνωμένες Πολιτείες και όχι μόνο. Τώρα είναι ο άνθρωπος που όλοι λατρεύουν να μισούν.

Πάντως στη μεικτή ζώνη μετά τον τερματισμό ο Γκάτλιν "έσπασε" όχι μόνο μιλώντας για τη χαμένη ευκαιρία, αλλά όταν ρωτήθηκε για όσους τον "πολεμούν" γιατί στα 33 του χρόνια πραγματοποιεί καλύτερους χρόνους από ότι πριν από δέκα χρόνια. " Είμαι περήφανος, περήφανος Αμερικανός", είπε μεταξύ άλλων ο Γκάτλιν, όπως και ότι αγωνίζεται ως καλός χριστιανός για όσους πιστεύουν σε εκείνον.

Η συνέντευξη του Γκάτλιν στο NBC:

Ο Μπολτ, ο Γκάτλιν επιστρέφουν την Τρίτη (25/8, 14.30) στις προκριματικές σειρές των 200 μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ