ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 10-4

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 10-4
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε κανένα περιθώριο στην άμυνα στη Βουλιαγμένη και προηγείται με 1-0 στη σειρά των ημιτελικών των πλέι οφ της Α1 πόλο των Ανδρών.

Η Βουλιαγμένη ήταν η μοναδική ομάδα που δημιούργησε προβλήματα στον Ολυμπιακό στην κανονική περίοδο της Α1 Ανδρών. Η καλή της εμφάνιση δεν επαναλήφθηκε.

Ο Ολυμπιακός εγκλώβισε στην άμυνα τους "μπέμπηδες", δέχθηκε μόλις τέσσερα γκολ και επικράτησε 10-4 στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ. Ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο (23/5) στο Λαιμό.

Ο Νίκολα Ράτζεν έλυσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, ωστόσο παραμένει μέλος της ομάδας. Κρατώντας αγκαλιά την κόρη του παρακολούθησε τον αγώνα. Αμιγώς ελληνικές ήταν οι συνθέσεις των δύο αντιπάλων με τον άλλο ξένο του Ολυμπιακού, τον Μπλάι Μάλιαρακ να προφυλάσσεται από τον Θοδωρή Βλάχο, εξαιτίας των ενοχλήσεων του στη μέση.

Θυμηθείτε πως καλύψαμε LIVE τον αγώνα

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν χρειάζονταν τον αριστερόχειρα περιφερειακό, με τρία γκολ του Γιάννη Φουντούλη προηγήθηκαν με 4-1. Οι παίκτες της Βουλιαγμένης δεν είχαν τρόπο να δώσουν τη μπάλα στον Θανάση Χρυσοσπάθη και μόνο ο Μάριος Καπότσης βρήκε δίχτυα για τους φιλοξενούμενους, σημειώνοντας τρία γκολ.

Με ατομική του προσπάθεια ο Μανώλης Μυλωνάκης έφερε τη διαφορά στα έξι γκολ στα 3:25 του τρίτου οκταλεπτου. Το 10-3 διαμόρφωσε ο Αλέξανδρος Γούνας στα 01:44. Το τελικό αποτέλεσμα υπέγραψε ο Δημήτρης Τίγκας (10-4), το πρώτο γκολ των "μπέμπηδων" μετά από τουλάχιστον δώδεκα λεπτά.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-1, 4-0, 0-1

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ.Βλάχος): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Βλαχόπουλος 3, Φουντούλης 4, Δερβίσης, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαρακ, Γούνας 1, Γαλανίδης.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Τ.Λοράντος): Τσαλκάνης, Κοπελιάδης, Μασμανίδης, Βελώνιας, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκης, Ελμισιάν, Αλβέρτης, Καπότσης 3, Τίγκας 1, Μαυρωτάς, Ζερδεβάς, Λουιζίδης, Ποταμιάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ