Ο Lesnar προκάλεσε τον McGregor - Fightsports - SPORT 24
FIGHTSPORTS

Ο Lesnar προκάλεσε τον McGregor

Ο Lesnar προκάλεσε τον McGregor

Conor McGregor και Brock Lesnar αντάλλαξαν βαριές κουβέντες με τον δεύτερο να δηλώνει πως τον περιμένει να λύσουν τις διαφορές τους πρόσωπο με πρόσωπο.

Ο Conor McGregor πριν λίγες μέρες έκραξε μαζικά το WWE και όλους τους τωρινούς σταρ του και μπορεί κάποιοι από αυτούς όπως ο Bigshaw να το βρήκαν διασκεδαστικό, αλλά άλλοι, όπως ο Brock Lesnar, μάλλον εξαγριώθηκαν. Δείτε τι είπε για τον Ιρλανδό ο πρώην πρωταθλητής του UFC.

"Φίλε, βγάζω €$£÷% μεγαλύτερα από αυτόν στην τουαλέτα. Είμαι 135 κιλά και αυτός 66 αν είναι τυχερός και φάει τα δημητριακά του το πρωί. Αν θέλει ο McGregor να μιλήσει για μένα ας έρθει εδώ να τα πει στο πρόσωπο μου αλλιώς ας αφήσει έμενα και το WWE ήσυχους. Εγώ πήγα στην αρένα του και έδειρα κόσμο αν είναι τόσο σκληρός ας έρθει αυτός στη δική μου και να προσπαθήσει να κάνει το ίδιο", είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η Heather «The Heat» Hardy θα σε κάνει να… αγαπήσεις το μποξ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)
Ο πιο τρομαχτικός συλλέκτης χρεών της Μεγάλης Βρετανίας! (ΒΙΝΤΕΟ)
Απίστευτο βίντεο με δάσκαλο να διδάσκει την πνευματική δύναμη σε μαθητή (ΒΙΝΤΕΟ)
SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

15 πράγματα που δεν θυμούνται όσοι γεννήθηκαν μετά το ‘90

Οι δισκέτες, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Νεκτάριος Σφυράκης και το λαϊκό προσκύνημα στον Ανδρέα Παπανδρέου κατάφεραν να χωθούν με κάποιο τρόπο στο ίδιο κείμενο.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

LIFE GUIDE

LIFE GUIDE

10 πράγματα που πιστεύαμε για το σώμα μας και αποδείχθηκαν μύθοι

Ποια είναι τα πράγματα που αφορούν τη λειτουργία του οργανισμού μας και την επίδραση εξωτερικών παραγόντων σ' αυτόν και αποδείχθηκαν μύθοι; (Pics)

ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ

ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ

Σοβαρή οπισθοδρόμηση για Τσίπρα η απόφαση του ΣτΕ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών δίνουν μεγάλα δίκτυα ενημέρωσης του εξωτερικού, που μεταδίδουν από εχτές την απόφαση περί αντισυνταγματικότητας του νόμου Παππα

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24