ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζητούν πίσω 150 ευρώ από Έλληνες αθλητές!

Ζητούν πίσω 150 ευρώ από Έλληνες αθλητές!
INTIME SPORTS

Διαβάστε από ποιους Έλληνες αθλητές απαιτεί η ΕΟΕ 150 ευρώ για να γίνει σωστή διαχείριση του κρατικού χρήματος!

Η οικονομική κρίση έχει φέρει περικοπές παντού και απ' αυτό το "παντού" δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και ο αθλητισμός.

Όταν βέβαια πρόκειται για αθλητές που έχουν χύσει κιλά ιδρώτα για να πάρουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι τουλάχιστον αστείο από την πολιτεία να ζητά 150 ευρώ επιστροφή!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Οι 103 αθλητές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, έχουν πάρει από την ΕΟΕ 300 ευρώ για τα καθημερινά έξοδά τους.

Το δυσάρεστο φυσικά είναι, πως η ΕΟΕ αποφάσισε να απαιτήσει την επιστροφή των 150 ευρώ, στους αθλητές που αποκλείστηκαν και επέστρεψαν στην Ελλάδα. Και να φανταστεί κανείς, πως μιλάμε για αθλητές που προπονούνται υπό δύσκολες συνθήκες, χωρίς στήριξη από την πολιτεία και δίχως να αμείβονται με υπέρογκα ποσά.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΟΕ, Τάσος Παπαχρήστου υπογράμμισε: "Η ΕΟΕ είχε δώσει προκαταβολικά χρήματα για τα έξοδα των αθλητών με βάση μια ημερίσια αποζημίωση ανάλογα με τις ημέρες που θα έμενε ο καθένας. Αν κάποιος αθλητής αποκλείστηκε και θέλησε να φύγει νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία από το Ολυμπιακό Χωριό, ήταν υποχρέωση της ΕΟΕ να ζητήσει τα χρήματα αυτά πίσω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ