ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Σε καλύτερη κατάσταση το Ολυμπιακό χωριό, δυσκολίες στη μετακίνηση"

"Σε καλύτερη κατάσταση το Ολυμπιακό χωριό, δυσκολίες στη μετακίνηση"
Ολυμπιακό Χωριό

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται το Ολυμπιακό Χωριό, σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Γιάννη Σταματόπουλο, ο οποίος ωστόσο τονίζει ότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες στις μετακινήσεις.

Είναι δεδομένο πως πολλά προβλήματα υπάρχουν στο Ολυμπιακό Χωριό, με αθλητές και ομοσπονδίες να έχουν διαμαρτυρηθεί ουκ ολίγες φορές και άλλους να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, φτιάχνοντας ακόμα και κουρτίνες. Ο αντιπρόεδρος, ωστόσο, του ΣΕΓΑΣ, Γιάννης Σταματόπουλος, βλέποντας τους διοργανωτές να καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες ώστε να βελτιωθεί η εικόνα των εγκαταστάσεων, θέλησε να πει ένα καλό λόγο.

Συγκεκριμένα σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ ο Σταματόπουλος, που εγκαταστάθηκε στο Ολυμπιακό Χωριό μαζί με τα πρώτα μέλη της Εθνικής ομάδας στίβου την Τετάρτη (03/08), σχολίασε: " Το ολυμπιακό χωριό σε γενικές γραμμές είναι καλό. Οι διοργανωτές έχουν κινητοποιηθεί αρκετά σε θέματα ασφάλειας." Δεν παρέλειψε πάντως να αναφερθεί και σε ορισμένα προβλήματα που υπάρχουν, όπως το ζήτημα της μετακίνησης στο οποίο αντιμετωπίζουν, όπως δήλωσε, αρκετές δυσκολίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ