ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μπόγκουτ έφτιαξε τις κουρτίνες του μπάνιου στο Ολυμπιακό Χωριό!

Ο Μπόγκουτ έφτιαξε τις κουρτίνες του μπάνιου στο Ολυμπιακό Χωριό!

Η αποστολή της Αυστραλίας δεν... περνάει καλά στο Ολυμπιακό Χωριό ενώ ο Άντριου Μπόγκουτ υποχρεώθηκε να φτιάξει τις κουρτίνες του μπάνιου ώστε να μην πλημμυρίσει το δωμάτιο (PHOTO).

Η αποστολή της Αυστραλίας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα κατά την παραμονή στο Ολυμπιακό Χωριό του Ρίο ντε Τζανέιρο ενώ απομένουν μόλις τρεις μέρες για την έναρξη της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης στον πλανήτη.

Έτσι, λοιπόν, ο Άντριου Μπόγκουτ πήρε την κατάσταση στα χέρια του και έφτιαξε μόνος του τις κουρτίνες του μπάνιου ώστε να μην πλημμυρίσει το δωμάτιο! Ο Αυστραλός ΝΒΑer ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο Twitter μαζί με αρκετά, επικριτικά σχόλια σχετικά με τις απαράδεκτες συνθήκες διαμονής που αντιμετωπίζει ο ίδιος και οι συναθλητές του!

Θυμίζουμε πως την Παρασκευή (29/7) σημειώθηκε πυρκαγιά στο Ολυμπιακό Χωριό που φιλοξενούνται οι αθλητές και τα μέλη της αποστολής της Αυστραλίας και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να σβήσει η φωτιά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όλα τα μέλη των "καγκουρό" που ήταν στα δωμάτιά τους, να βγουν έξω για περίπου 30 λεπτά, αλλά όταν επέστρεψαν δεν… πίστευαν τι τους είχε συμβεί.

Όπως υποστήριξε ο αρχηγός της αποστολής της Αυστραλίας, λίγη ώρα πριν την επιστροφή των αθλητών στα δωμάτιά τους, είδε τρεις πυροσβέστες να φεύγουν από τον χώρο τρέχοντας, κρατώντας μπλούζες, λάπτοπ και αθλητικό υλικό !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ