ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ασύλληπτο: Πυροσβέστες έκλεψαν την αποστολή της Αυστραλίας!

Ασύλληπτο: Πυροσβέστες έκλεψαν την αποστολή της Αυστραλίας!
Ρίο Ολυμπιακοί Αγώνες Αστυνομία

Ένα ακόμα παράδοξο συνέβη στο Ρίο, αφού εκλάπησαν ρουχισμός και ηλεκτρονικές συσκευές από την αποστολή της Αυστραλίας μετά από εκκένωση του Ολυμπιακού Χωριού λόγω πυρκαγιάς!

Αξέχαστη θα μείνει η Παρασκευή (31/7) για τους αθλητές της Αυστραλίας που βρίσκονται ήδη στην Βραζιλία για τους Ολυμπιακού Αγώνες.

Τα δωμάτια των Αυστραλών εκκενώθηκαν μετά από φωτιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις, με αποτέλεσμα περίπου 100 άτομα να βγαίνουν έξω για τριάντα λεπτά. Όταν επέστρεψαν, ωστόσο, έμειναν με ανοιχτό το στόμα.

Από τα δωμάτια τους είχαν κάνει φτερά, μπλούζες, αθλητικό υλικό, λάπτοπ και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούν για την προετοιμασία τους.

Μάλιστα ο αρχηγός της Αυστραλιανής αποστολής δήλωσε πως είδε τρεις πυροσβέστες να βγαίνουν τρέχοντας από το χώρο, έχοντας στα χέρια τους μπλούζες και άλλα αντικείμενα. Αρχικά θεώρησε πως τους τα έδωσαν ή ήταν εθελοντές.

Μόλις ενημερώθηκε για τις κλοπές προσπάθησε να μάθει ποιοι μπήκαν στις εγκαταστάσεις, χωρίς να πάρει συγκεκριμένες απαντήσεις.

Ασύλληπτο: Πυροσβέστες έκλεψαν την αποστολή της Αυστραλίας!
Ρίο Ολυμπιακοί Αγώνες Αυστραλία 580

Ένα τσιγάρο έκανε τη ζημιά

Τώρα όσον αφορά την φωτιά, οι πρώτες έρευνες έδειξαν πως ένας εργάτης πέταξε το τσιγάρο του σε ένα σωρό από σκουπίδια στο υπόγειο του κτηρίου. Στο σωρό υπήρχαν πολλά εύφλεκτα υλικά και αμέσως έπιασε φωτιά.

Οι Βραζιλιάνοι προσπάθησαν να δικαιολογηθούν, τονίζοντας πως πάνω από 10.000 άνθρωποι μπαινοβγαίνουν καθημερινά, οπότε είναι λογικό να συμβαίνουν και τέτοια περιστατικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ