ΣΤΗΛΕΣ

Το ξέφρενο πανηγύρι της Ταϊτής

Το ξέφρενο πανηγύρι της Ταϊτής

Μπορεί η Ταϊτή να γνώρισε τη συντριβή από τη Νιγηρία με 6-1, ωστόσο το μοναδικό γκολ που σημείωσαν το πανηγύρισαν δεόντως τόσο οι παίκτες, όσοι και οι (λιγοστοί) οπαδοί της! (video)

Η Ταϊτή έπαιρνε μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία της σε κάποια μεγάλη διοργάνωση. Ο προπονητής της ομάδας πριν το Κύπελλο Συνομοσπονδιών είχε δηλώσει πως: "Αν σκοράρουμε θα το πανηγυρίσουμε σαν νίκη".

Έτσι και έκαναν. Παρά τα 6 τέρματα που δέχθηκαν δεν έδειξαν να πτοούνται και πραγματικά χαίρονται που βρίσκονται στη Βραζιλία. Το μοναδικό γκολ της Ταϊτής σημειώθηκε, όταν το παιχνίδι ήταν ήδη στο 3-0 υπέρ της Νιγηρίας.

Ωστόσο, αυτό που είχε πει ο προπονητής τους πριν την έναρξη της διοργάνωσης, έγινε πραγματικότητα. Οι παίκτες πανηγύρισαν το τέρμα που σημείωσαν, σαν να κέρδισαν όχι μόνο το ματς, αλλά και το τρόπαιο.

Όλοι μαζί σχημάτισαν ένα κύκλο, "επιβιβάστηκαν στη βάρκα και έκαναν κουπί"! Αλλά και οι λιγοστοί οπαδοί της ομάδας στις κερκίδες ξετρελάθηκαν με το γκολ της Ταϊτής πανηγυρίζοντας έξαλλα! Το ίδιο όμως έκανε και η ομοσπονδία της χώρας, η οποία αποθέωνε την ομάδα μέσω twitter.

Δείτε το βίντεο με το ξέφρενο πανηγύρι των παικτών της Ταϊτής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ