ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

"Ο Βαϊρουά είναι καλύτερος από τον Μέσι"

"Ο Βαϊρουά είναι καλύτερος από τον Μέσι"

Ζουν τον μύθο τους στην Ταϊτή, με λογαριασμό στο twitter με τα στοιχεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας να ισχυρίζεται ότι Μαραμά Βαϊρουά είναι καλύτερος του Μέσι! Δείτε τι άλλο έγραψε για τον αγώνα με την Νιγηρία.

"Όνειρο ζωκαιμημεξυπνάτε τώρα", αναφέρει στοίχος γνωστού τραγουδιού που θα μπορούσε αυτές τις ημέρες να είναι ο... εθνικός ύμνος της Ταϊτής! Αυτή η μικρή κουκκίδα του Ειρηνικού Ωκεανού με 170.000 όλους και όλους κατοίκους, βρίσκεται στο επίκεντρο του ποδοσφαιρικού πλανήτη.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την συμμετοχή του αντιπροσωπευτικού της συγκροτήματος στο Confederations Cup. Και μπορεί η πρεμιέρα να επιφύλασσε, όπως αναμενόταν, μια βαριά ήττα από τη Νιγηρία (6-1), ωστόσο καθόλου δεν ξεθώριασε το όνειρο της Ταϊτής.

Είναι χαρακτηριστικό πως ενόψει της διοργάνωσης, δημιουργήθηκε λογαριασμός της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας στο twiiter*. Και ο τύπος που τον χειριζόταν, απόλαυσε τον αγώνα με την Νιγηρία στο... μάξιμουμ.

Για παράδειγμα έγραψε: "Κλαίω, οι Βραζιλιάνοι φωνάζουν το όνομά μας", "το όνειρο ξεκινά", αλλά και "γκοοοοοολ είμαστε πρωταθλητές, ποτέ δεν τα παρατάνε οι ήρωές μας", όταν ο Ζονατάν έγραψε ιστορία μειώνοντας σε 3-1.

Αποκορύφωμα η αποθέωση για τον πρώην παίκτη του Πανθρακικού, Μαραμά Βαϊρουά, για τον οποίο έγραψε ότι είναι καλύτερος του Μέσι!

"Ο Βαϊρουά είναι καλύτερος από τον Μέσι"

Όσον αφορά τον 33χρονο επιθετικό, μοναδικό επαγγελματίας στο ρόστερ της Ταϊτής και στόχο του Πλατανιά, έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά τον αγώνα: "Είμαι πολύ υπερήφανος για όλη την ομάδα που πάλεψε από την αρχή μέχρι το τέλος. Ιδρώσαμε τη φανέλα. Το κοινό μας υποστήριξε, κάτι που μας γεμίζει με ευτυχία.

Η εικόνα που δείξαμε είναι πως δεν φοβόμασταν να αντιμετωπίσουμε επαγγελματίες. Είμαστε μια ερασιτεχνική ομάδα, αλλά μπορούμε να κάνουμε πράγματα να συμβούν. Ήταν ξεκάθαρο ότι υπήρχε μεγάλη διαφορά με την Νιγηρία, και φάνηκε κυρίως στο τέλος που μείναμε από δυνάμεις.

"Ο Βαϊρουά είναι καλύτερος από τον Μέσι"

Το γκολ που πετύχαμε με κάνει ναι λέω ότι κερδίσαμε! Εκτός από τους... εαυτούς μας, κανείς άλλος δεν μας είχε δει να σκοράρουμε εδώ στη Βραζιλία. Από την αρχή της περιπέτειάς μας, ενθαρρύνω τους συμπαίκτες μου να πιστέψουν στην ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να αφήσουμε το όνομά μας στην ιστορία του Confederations. Και με αυτό το γκολ, νομίζω ότι το κάναμε! Όταν επιστρέψαμε στα αποδυτήρια, είπα στους συμπαίκτες ότι νικήσαμε".

*Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός μπλοκαρίστηκε λίγες ώρες αργότερα από το twitter, προφανώς γιατί δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι αληθινός. Ωστόσο ο... "πανικός" στο διαδίκτυο είχε ήδη διαδοθεί, με τα tweets υποστήριξης για την Ταϊτή να διαδέχονται το ένα το άλλο!

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ