ΣΤΗΛΕΣ

Το αυτοκαλάθι του... αιώνα!

Το αυτοκαλάθι του... αιώνα!

Ο Τζέιμς Γιανγκ προσπάθησε απλά να κρατήσει τη μπάλα μέσα στο παρκέ. Κατάφερε όμως να πετύχει ένα από τα πιο θεαματικά αυτοκαλάθια όλων των εποχών. Απολαύστε το video!

Όσοι είχαν την έμπνευση να παρακολουθήσουν διά ζώσης το βράδυ της Πέμπτης τον αγώνα επίδειξης ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο του Κεντάκι και σε αυτό του Μοντεβέλο, σίγουρα θα έχουν να το θυμούνται για όλη τους τη ζωή ελέω μίας απίστευτης φάσης που δεν συναντάς σχεδόν ποτέ σε γήπεδο μπάσκετ.

Αυτό ήταν ένα απίστευτο αυτοκαλάθι που σημείωσε ο πρωτοετής γκαρντ του Κεντάκι, Τζέιμς Γιανγκ: σε μία προσπάθειά του να κρατήσει με αυτοθυσία τη μπάλα εντός παρκέ μετά από εξαιρετική άμυνα της ομάδας του, την έστειλε χωρίς να βλέπει στο καλάθι της ίδιας της ομάδας του!

Συμπαίκτες και αντίπαλοι έμειναν... αγάλματα για μερικά δευτερόλεπτα, ο σκόρερ έμεινε και αυτός αποσβολωμένος μη πιστεύοντας την "τύχη" του ενώ το κοινό συνειδητοποίησε πως μόλις είχε γραφτεί ιστορία και του χάρισε με γενναιοδωρία ένα standing ovation.

Σημειώνεται ωστόσο πως το καλάθι μέτρησε για δύο πόντους και όχι για τρεις παρότι ήταν έξω από τη γραμμή του τριπόντου, με τους διαιτητές να υποστηρίζουν πως μόνο ένα "νόμιμο σουτ" θα μπορούσε να μετρήσει για τρεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ