OPINIONS

Ούτε του... παπά!

Ούτε του... παπά!
INTIME SPORTS

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος, γράφει για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου, την οποία δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις ούτε καν επαγγελματική!

Δεν χρειάζεται να γραφτούν πολλά, για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο! Όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση, κατάλαβαν καλά, πως οι "ερυθρόλευκοι" χάρη στο κεφάλι του Μαρκάνο, απέφυγαν μια πολύ πιθανή γκέλα!

Και μάλιστα,θα ήταν άλλο ένα εντός έδρας στραβοπάτημα. Το χειρότερο για τους πρωταθλητές, θα ήταν, ότι θα έχαναν δυο βαθμούς(γιατί να ηττηθούν δε γινόταν) και δεν θα μπορούσαν να κάνουν ...ιατροδικαστική έρευνα!

Γιατί πολύ απλά, ο στιβαρός Ατρόμητος, έδειξε και πάλι πτυχές της εξαιρετικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, αγωνίστηκε με πάθος και θα μπορούσε να αποδράσει με άλλο ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Ούτε... στον παπά, δεν πρέπει να το πουν ο Βαλβέρδε και οι ποδοσφαιριστές του. Λίγο πριν, ο Παναθηναϊκός πήρε πολύτιμο πόντο στο Αγρίνιο(σε ματς που 'ταν για να χάσει), αλλά το κακό για τους Ολυμπιακούς, ήταν, ότι αυτοί με την σειρά τους κέρδισαν το τρίποντο στο σπίτι τους.

Δεν ήταν ένα συνηθισμένο παιχνίδι για Καραϊσκάκη. Δεν ήταν ο αγώνας που οι Πειραιώτες βάζουν κάτω τον αντίπαλο και του "αλλάζουν τα φώτα". Ούτε καν για επαγγελματική νίκη δεν μπορεί να μιλήσει κάποιος. Το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ καλό, γιατί ο φορμαρισμένος Ατρόμητος δεν μοιάζει με κανέναν άλλο που εμφανίζεται στην Σούπερ Λίγκα.

Ίσως κάποιοι να απορρήσετε, αλλά οι αντιδράσεις της ομάδας του Περιστερίου, είναι πιο σωστές κι από ομάδων με πιο βαριά φανέλα. Δεν έχει σημασία ποιοι είναι οι παίκτες σου, αλλά το πως παίζεις και ποια φιλοσοφία ακολουθείς.

Ο τρόπος που παίζει ο Δώνης, είναι λίγο μυστήριος. Δεν κάμπτεται εύκολα η αντίσταση της συγκεκριμένης ομάδας και είναι πάντα έτοιμη να σε πληγώσει. Σε αυτή την αναμέτρηση, όχι, δεν έδειξαν οι "κυανόλευκοι" ικανότητα να σκοράρουν, αλλά θα μπορούσαν να είχαν πάρει την ισοπαλία, με έναν Ολυμπιακό, του οποίου οι "μηχανές" δεν ήταν στο... φουλ σε αυτή την πρώτη υποχρέωση για το 2012.

Βέβαια, στη μπάλα μετράει πάνω απ' όλα το αποτέλεσμα. Στην χειρότερη πλέον για τους "ερυθρόλευκους", θα είναι ισόβαθμοι με τον "αιώνιο" αντίπαλό τους, όταν παίξει με Λιβαδειά και Δόξα(για να συμπληρώσει τα ματς που λείπουν). Ο πρώτος γύρος έκλεισε με αρκετό προβληματισμό στο λιμάνι και βέβαια, ο Βαλβέρδε δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τις επιδόσεις στο Καραϊσκάκη. Και έχει τα δίκια του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ