ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρκάνο: "Από τα πιο σημαντικά γκολ"

Μαρκάνο: "Από τα πιο σημαντικά γκολ"
INTIME SPORTS

Στο τέρμα που σημείωσε και έκρινε την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, αναφέρθηκε ο Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος το χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό.

Ο Ισπανός, ο οποίος με κεφαλιά χάρισε τους τρεις βαθμούς στον Ολυμπιακό, υποστήριξε πως η νίκη ήταν κλειδί, σε συνδυασμό μάλιστα με την απώλεια βαθμών του Παναθηναϊκού.

" Είμαι ευχαριστημένος που πέτυχα το γκολ. Δεν έχει σημασία που το πετυχαίνει ένας αμυντικός και όχι ένας επιθετικός. Πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στο β' γύρο γιατί δουλεύουμε και θα λογικά θα βελτιωθούμε.

Σήμερα δεν παίξαμε καλά, όμως είναι λογικό γιατί για όλες τις ομάδες είναι δύσκολο να παρουσιάσουν καλή εικόνα στο πρώτο ματς μετά τις διακοπές. Είδαμε και ότι οι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έφεραν ισοπαλία. Πιστεύω στην συνέχεια θα αποκτήσουμε ρυθμό και θα βελτιωθούμε", είπε αρχικά ο Μαρκάνο και συμπλήρωσε:

" Αυτή η νίκη ήταν νίκη κλειδί σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Παναθηναϊκού, που μέχρι το τέλος του ματς φαινόταν ότι θα έχανε.

Έχω πετύχει πολλά γκολ στην καριέρα μου αλλά αυτό ήταν ένα από τα πιο σημαντικά γιατί, πρώτον, χάρισε τη νίκη στην ομάδα και δεύτερον, ήταν μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού".

Μανιάτης: "Κρατάμε το θετικό αποτέλεσμα"

Ο Γιάννης Μανιάτης τόνισε πως στη συνέχεια ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί βελτιωμένος. Ο διεθνής άσος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα νεύρα των τελευταίων λεπτών.

" Το σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης αν και δεν είχαμε καλή απόδοση. Κρατάμε το θετικό αποτέλεσμα και πιστεύω ότι θα βρούμε τον απαραίτητο ρυθμό και θα είμαστε καλύτεροι, έχοντας απόδοση όπως στα τελευταία ματς του 2011.

Αν ο Τζεμπούρ είχε πετύχει γκολ τις δύο ευκαιρίες, το ματς θα ήταν αρκετά διαφορετικό γιατί ο Ατρόμητος έπαιζε πολύ πίσω. Στο β' μέρος μας βγήκε και η κούραση γιατί σίγουρα ήμασταν επηρεασμένοι από την διακοπή, αλλά πιστεύω στην συνέχεια θα παίξουμε καλύτερα".

Σε ερώτηση για το αν επηρεάστηκαν από την γκέλα του Παναθηναϊκού, ο Μανιάτης τόνισε: " Όχι εμείς σε κάθε ματς κοιτάμε την νίκη και τι κάνει ο αντίπαλος μας θα το δούμε στο τέλος του πρωταθλήματος".

Για τα νεύρα στα τελευταία λεπτά: " Σίγουρα δεν είχαμε καλή απόδοση και αυτό μας έφερε εκνευρισμό. Ίσως αγχωθήκαμε στα τελευταία λεπτά. Θέλουμε νίκες και στα επόμενα ματς για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση.

Τέλος, για την Εθνική και σε ποια θέση θα ήθελε να χρησιμοποιηθεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είπε: " Όπου θέλει ο Σάντος. Εγώ θέλω να παίξω στα τελικά και να τα πάει καλά η Εθνική γιατί είναι ένας όμιλος που μπορούμε να τα καταφέρουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ