ΜΠΑΣΚΕΤ

Θα υπηρετήσει την πατρίδα, ο Λασμέ

Θα υπηρετήσει την πατρίδα, ο Λασμέ

Ο Στεφάν Λασμέ αναμένεται να υπηρετήσει το προσεχές καλοκαίρι την πατρίδα, στο Παναφρικανικό πρωτάθλημα, όπου η Γκαμπόν εμφανίστηκε τελευταία φορά πριν 10 χρόνια.

Για πρώτη φορά από το 2005, η Γκαμπόν κέρδισε το δικαίωμα συμμετοχής στο Παναφρικανικό πρωτάθλημα του 2015, μέσω της προκριματικής διαδικασίας και ο Στεφάν Λασμέ δήλωσε ήδη... συμμετοχή!

Σύμφωνα με άρθρο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA, ο σταρ της Αναντολού Εφές ήταν εκείνος που επικέντρωσε το ενδιαφέρον της προηγούμενης συμμετοχής. Ήταν μόλις 22 χρόνων, φοιτητής στο University of Massachusetts και όλοι μιλούσαν για τα αθλητικά του προσόντα, προβλέποντας λαμπρό μέλλον. Παρεμπιπτόντως, είχε κατά μ.ο. 11.7π., 10.1 ριμπ.

Ο επίσημος λογαριασμός του μπάσκετ στο Καμερούν, τον προσκάλεσε μέσω Twitter και εκείνος απάντησε θετικά, σε μηδενικό χρόνο. Πριν λίγους μήνες, είχε δηλώσει στο FIBA.com πως " η εμπειρία του 2005, στο προηγούμενο Παναφρικανικό είχα τη δυνατότητα να αποκτήσω αυτοπεποίθηση που με βοήθησε στη χρονιά που ακολούθησε, στο Πανεπιστήμιο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ