ΜΠΑΣΚΕΤ

Προθεσμία για την Πέμπτη πήραν οι 6 συλληφθέντες

Προθεσμία για την Πέμπτη πήραν οι 6 συλληφθέντες

Οι έξι συλληφθέντες για τα επεισόδια στην Λευκάδα θα απολογηθούν στον ανακριτή την Πέμπτη (24/3) το πρωί.

Προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη (24/3) το πρωί πήραν οι έξι συλληφθέντες για τα επεισόδια στην Λευκάδα, στο ξενοδοχείο "Ιonion Star", τα ξημερώματα της Κυριακής (20/3).

Πρόκειται για τους πέντε Έλληνες και τον Αλβανό ηλικίας από 24 μέχρι 34 ετών, για τους οποίους έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα των παραβάσεων της αθλητικής νομοθεσίας, τα αδικήματα της έκρηξης, της κατοχής και χρήσης εκρηκτικών υλών, της διατάραξης κοινής ειρήνης, των απλών και επικίνδυνων σωματικών βλαβών, της παράνομης βίας, των διακεκριμένων φθορών και της παρακώλυσης συγκοινωνιών.

Εναντίον τους ασκήθηκε δίωξη από τον εισαγγελέα Λευκάδας και μέχρι να απολογηθούν στον ανακριτή θα κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού.

Εξάλλου, συνεχίζεται η αναζήτηση των άλλων έξι που έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ με το υλικό που υπάρχει από την κάμερα της γέφυρας του νησιού και τις κάμερες στην γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, γίνονται προσπάθειες για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που συμμετείχαν στα επεισόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Κλείνω τα μάτια και βλέπω τους λοστούς στο κεφάλι μας"

Δικογραφία για οκτώ αδικήματα στη Λευκάδα

Στη Λευκάδα οι έξι συλληφθέντες

"Η μισή αστυνομική δύναμη αποχώρησε το πρώτο βράδυ"

Έξι οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Λευκάδα

Επεισόδια στη Λευκάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ