ΜΠΑΣΚΕΤ

Έξι οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Λευκάδα

Έξι οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Λευκάδα

Έγιναν έξι συλλήψεις, προς το παρόν, για τα επεισόδια που ξέσπασαν τα ξημερώματα στην Λευκάδα και σήμερα (21/3) πρόκειται να μεταφερθούν στην Λευκάδα.

Σύμφωνα με το "lefkadapress", έγιναν έξι συλλήψεις, προς το παρόν, για τα επεισόδια που ξέσπασαν τα ξημερώματα της Κυριακής (20/3) στην Λευκάδα και σήμερα Δευτέρα (21/3) πρόκειται να μεταφερθούν στην Λευκάδα.

Οι συλλήψεις έγιναν σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε η αστυνομία στο νησί. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα και γίνεται προσπάθεια να συγκεντρωθούν στοιχεία και για άλλους δράστες όσων συνέβησαν στη Λευκάδα.

Θυμίζουμε ότι τα πάνω από 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στο νησί της Λευκάδας, περνώντας με ιδιωτικά αυτοκίνητα την πλωτή γέφυρα και κατευθύνθηκαν σε ξενοδοχείο που διέμεναν λιγοστοί φίλοι του Ολυμπιακού.

Το αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσουν μάχες σώμα με σώμα, εκτόξευση αντικειμένων, ακόμα και ρίψη μολότοφ, με αρκετούς οπαδούς να βγαίνουν τραυματίες μέσα από αυτές τις σκηνές χάους (αμέτρητες επίσης οι υλικές ζημιές με πάρα πολλά σπασμένα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο χώρο) και την αστυνομία να εμφανίζεται με αρκετή ώρα καθυστέρηση για να επιβάλλει την τάξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ