NCAA

Τρελό ξύλο σε αγώνα Κολεγιακού Πρωταθλήματος!

Τρελό ξύλο σε αγώνα Κολεγιακού Πρωταθλήματος!

Οι παίκτες του Louisiana Tech και του UAB αποφάσισαν στον μεταξύ τους αγώνα για το NCAA να δείξουν τις πυγμαχικές τους ικανότητες, με το Louisiana Tech να ολοκληρώνει τελικά το παιχνίδι με 4 παίκτες, αφού αποβλήθηκε όλος ο πάγκος της!

Μία σπίθα ήταν αρκετή. Περίπου 6 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα του UAB με το Louisiana Tech, με τους πρώτους να προηγούνται με 63-50, ο Hakeem Baxter του UAB θεώρησε σωστό να μπει στη μέση κατά την διάρκεια της διαφωνίας του συμπαίκτη του, William Lee με τον Jacobi Boykins του Louisiana Tech και να χτυπήσει τον δεύτερο. Και μετά ξεκίνησε η... κόλαση!

Οι αναπληρωματικοί του Louisiana Tech αποφάσισαν να μπουν στο παρκέ και να υπερασπιστούν τον συμπαίκτη τους και μαζί τους μπήκαν και οι βοηθοί του προπονητή τους, με αποτέλεσμα στο γήπεδο να επικρατήσει... πανικός και να χρειαστεί η παρέμβαση αστυνομικών δυνάμεων! Τελικά βέβαια το παιχνίδι ολοκληρώθηκε, με τους διαιτητές ωστόσο να αποφασίζουν πρώτα να αποβάλλουν όλους τους αναπληρωματικούς του Louisiana Tech αλλά και τον Boykins, ενώ από το UAB αποβλήθηκαν οι 4 από τους 6 παγκίτες του και ο Baxter που ξεκίνησε τον τσακωμό! Όλα αυτά είχαν ως συνέπεια να μείνει το Louisiana Tech με μόλις 4 παίκτες στο παρκέ, καταφέρνοντας πάντως να μειώσει την τελική έκταση της ήττας του σε 79-70.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε σε βίντεο την στιγμή της... έκρηξης των παικτών των δύο ομάδων

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ