NBA

Πιο βελτιωμένος παίκτης ο Λαβ...

Πιο βελτιωμένος παίκτης ο Λαβ...

Με βάση πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, έγινε γνωστό ότι ο Κέβιν Λαβ θα παραλάβει το βραβείο "του πιο βελτιωμένου παίκτη" σήμερα το απόγευμα (22/04) σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Λαβ κατάφερε μέσα σε αυτή τη σεζόν από έκτος παίκτης των Τίμπεργουλβς να μετατραπεί σε παίκτη επιπέδου All-Star και να αναδειχθεί ως ο κορυφαίος ριμπάουντερ του ΝΒΑ!

Έκανε 53 συνεχόμενα νταπλ-νταμπλ καταρρίπτοντας το στοιχειωμένο ρεκόρ του Έλβιν Χέις από το 1974! Ενώ με τους 30 πόντους και τα 30 ριμπάουντ που πήρε το Νοέμβριο στον αγώνα με τους Νικς, επανέλαβε ένα ρεκόρ που είχε να συμβεί από το 1982 όταν ο Μόουζες Μαλόουμ είχε 31 πόντους και 31 ριμπάουντ!

Κατόρθωσε να έχει μέσο όρο πόντων 20.2 ανά αγώνα και μέσο όρο ριμπάουντ 15.2 ανά αγώνα !Επίσης κατάφερε να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε All-Star Game παρά το γεγονός ότι η ομάδα του τερμάτισε με το χειρότερο ρεκόρ νικών-ηττών στο ΝΒΑ!

Μάλιστα ο προπονητής των Μπουλς Τομ Τιμποντό δήλωσε σχετικά: " Έκανε καταπληκτική σεζόν, όταν έχεις 20 πόντους μέσο όρο ανά παιχνίδι και 15 ριμπάουντ μέσο όρο ανά παιχνίδι στο ΝΒΑ σημαίνει πολλά. Σημαίνει ότι βελτιώνεσαι από χρόνο σε χρόνο, αυτός ο παίκτης προσπαθεί πάρα πολύ και βελτιώνεται από χρόνο σε χρόνο".

Επί του φαινομένου Λαβ έκανε δηλώσεις και ο Ντέρικ Ρόουζ που ανέφερε σχετικά: " Θα έπρεπε να έβλεπες πόσο σκληρά δουλεύει! Όταν προπονούμαστε δεν κάνουμε επίπονες ασκήσεις αλλά κλασσικές ασκήσεις για γκαρντ. Είναι εκπληκτικό πόσο σκληρά γυμνάζεται"!

Τέλος ο ίδιος ο Λαβ είπε: " Μπορώ να εξελιχθώ και άλλο.Υπάρχει πάντα δουλειά να κάνεις, οι εξαιρετικοί παίκτες αλλά ακόμα και οι απλά καλοί παίκτες στο ΝΒΑ πάντα προσθέτουν κινήσεις στο ρεπερτόριο τους. Θέλω να βελτιώσω τουλάχιστον 2-3 τομείς στο παιχνίδι μου για να κάνω άλλο ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ