ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρωταθλητής Ευρώπης, με 1/17 σουτ!

Πρωταθλητής Ευρώπης, με 1/17 σουτ!

Στα 16 του χρόνια, ο Λούκα Ντόντσιτς απασχολεί ήδη όλους τους scouts σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Εδώ και λίγες μέρες είναι πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης όμως η χθεσινή (22/05) βραδιά είναι από αυτές που θέλει να ξεχάσει.

Ο Λούκα Ντόντσιτς επιβεβαίωσε τα όσα καλά ακούγονται γι' αυτόν στον πρόσφατο τελικό του Adidas Next Gen Toyrnament, εκεί όπου η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα ( 73-70 ) και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο 16χρονος Σλοβένος είναι ένα παιδί που απασχολεί όλους τους "κατασκόπους" σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Η τελευταία σημείωση σε όσα έχει καταφέρει τον τελευταίο χρόνο, ήταν η ανάδειξη του σε MVP στην τελική φάση του πρωταθλήματος εφήβων, στην Ισπανία.

Το τρόπαιο κατέληξε στα χέρια της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Σλοβένο σούτινγκ γκαρντ να δίνει στον τελικό 15π., 12 ριμπ., 15 ασίστ και να φτάνει το 47 στο σύστημα αξιολόγησης.

Παρ' όλα αυτά, η χθεσινή του εμφάνιση κόντρα στην CB Tormes για τη Liga EBA (σ.σ. τέταρτη κατηγορία στην Ισπανία) δεν είναι από αυτές που θα θέλει να θυμάται. Ο λόγος; Τελείωσε το ματς με 1/17 σουτ εντός παιδιάς! Για την ακρίβεια, είχε 1/8 δίποντα, 0/9 τρίποντα και 1/2 βολές σε 34'32" για τη Ρεάλ, που εν τέλει ηττήθηκε με 80-77.

Πηγή: Kiaenzona.com

Πρωταθλητής Ευρώπης, με 1/17 σουτ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ