ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Πρωινό καψόνι στην ΤΣΣΚΑ

Πρωινό καψόνι στην ΤΣΣΚΑ

Ο αναπάντεχος αποκλεισμός από το ρωσικό κύπελλο, είχε ως συνέπεια να καλέσει ο Έτορε Μεσίνα τους παίκτες του στο γήπεδο, για προπόνηση με το πρώτο φως του ήλιου.

Ο "Κόκκινος Οκτώβρης" ή για την ακρίβεια, ο Βον Ουέιφερ άφησαν την ΤΣΣΚΑ εκτός κυπέλλου Ρωσίας από τους προημιτελικούς, για πρώτη φορά... στη σύγχρονη ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ και αυτό ήταν βαρύ χτύπημα για να το αντέξει ο Έτορε Μεσίνα.

Μετά το " δείξαμε ασέβεια στους εαυτούς μας, τους φίλους μας, τον οργανισμό και το πιο σημαντικό, σους αντιπάλους. Δεν προσπαθήσαμε καν να παλέψουμε. Είναι μια από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορίας όσων έχουν φορέσει τη φανέλα που γράφει "ΤΣΣΚΑ" στο στήθος. Η ευθύνη αυτού του αποτελέσματος ανήκει σε εμένα, στο τιμ και τους παίκτες", που είπε αναφερόμενος στο συγκεκριμένο ματς, ειδοποίησε τους παίκτες του να εμφανιστούν στο γήπεδο, σήμερα στις 7.30 το πρωί για προπόνηση. Που φυσικά ήταν καψόνι.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Γαλατασαράι, την περασμένη Παρασκευή (14/2) και δεν μετείχε στο ματς με την Οκτιάμπρ την Κυριακή (16/2), διότι υπήρχε λόγος. Πληροφορίες αναφέρουν πως διαπληκτίστηκε εντόνως με τον Ιταλό κόουτς.

Η ΤΣΣΚΑ έχει πρόβλημα και είναι ξεκάθαρο, με τον Άαρον Τζάκσον να εκφράζει την ελπίδα (μέσω tweet) πως αυτή η ήττα μπορεί να είναι μεταμφιεσμένη ευλογία (αν βοηθήσει την ομάδα του να βρει το δρόμο της).

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ