VTB LEAGUE

Ο Ουέιφερ απέκλεισε την ΤΣΣΚΑ

Ο Ουέιφερ απέκλεισε την ΤΣΣΚΑ

Αυτό που τελείωσε πριν λίγο στην έδρα της ΤΣΣΚΑ, ήταν η έκπληξη της χρονιάς στο ρωσικό κύπελλο: ο Βον Ουέιφερ έστειλε τον "Κόκκινο Οκτώβρη" στα ημιτελικά, αφήνοντας εκτός την "ομάδα του στρατού" (73-84).

Ο Βον Ουέιφερ "θύμιζε εξωγήινο" όπως έγραψε το επίσημο site της ΤΣΣΚΑ, στην αναφορά που έκανε στο δεύτερο προημιτελικό με τον "Κόκκινο Οκτώβρη" - ομάδα που είχαμε αναδείξει, διότι έχει πρόεδρο που έχει και δελτίο και όποτε μπορεί, αγωνίζεται.

Τι έκανε και παρέπεμψε σε alien; Έστειλε την παρέα του στους "4" του ρωσικού κυπέλλου, αφήνοντας εκτός την "ομάδα του στρατού".

Ο Ουέιφερ που λέτε, τελείωσε με 38π. (9/14 διπ., 6/8 τριπ. και 2/4 βολές), 3 ασίστ, 3 ριμπ. σε 36.32'', ο Ουίλι Ντιν πρόσθεσε 22 πόντους και ο Μάρκους Κάζινς 10 και 9 ριμπ. και "σκότωσαν" την ΤΣΣΚΑ, με τους Φριντζόν (9π.) και Κρστιτς (21π., 6 ριμπ.) να προσπαθούν να σώσουν την παρτίδα, αλλά να μένουν στην προσπάθεια. Ο Σόνι Ουίμς πρόσθεσε 15π., με τον Τεόντοσιτς να μην πατά παρκέ και όλους τους άλλους να περιορίζονται στα ελάχιστα.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ