ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι - Άρης 84-66

Περιστέρι - Άρης 84-66
INTIME SPORTS

Το Περιστέρι κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον 'Αρη με 84-66, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στους "κιτρινόμαυρους", οι οποίοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των γηπεδούχων.

Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Οι Θεσσαλονικείς δεν έδειχναν ικανοί να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση και γνώρισαν την ήττα (84-66) απέναντι σε ένα Περιστέρι που παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιώνει την αγωνιστική του εικόνα.

Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη επιβεβαίωσαν με αυτόν τον τρόπο την εξαιρετική φόρμα, στην οποία βρίσκονται και κατάφερε να εισχωρήσει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Το Περιστέρι παρά τα όποια οικονομικά προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίζει δείχνει είναι σε θέση να ξεπεράσει τα προβλήματα και παίξει μπάσκετ.

Ο αγώνας

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά την αναμέτρηση και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον Άρη, παίρνοντας το προβάδισμα στο σκορ με 8-0. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως ισορρόπησαν το ματς (8-6), όμως και πάλι το Περιστέρι βρήκε τον τρόπο να ξεφύγει. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρωθεί με 20-14 για τους "πρίγκιπες της δυτικής όχθης".

Στην δεύτερη περίοδο, τίποτα δεν άλλαξε. Ίσα - ίσα... Ο Σκοτ άρχισε να βομβαρδίζει από τη γραμμή του τριπόντου και η διαφορά ανέβηκε στους 11 πόντους για το Περιστέρι (28-17). Οι γηπεδούχοι δεν χαλάρωσαν και προηγήθηκαν με 32-19, έπειτα από τρίποντο του Πέτρουλα και τις 1/2 βολές από τον Μότσνικ. 'Ετσι, το 45-29 του ημιχρόνου ήρθε φυσιολογικά για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, η οποία δεν έβρισκε αντίσταση από τον Άρη.

Δεν δυσκολεύτηκε...

Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και θέλησαν να μειώσουν τη διαφορά. Με διαδοχικά καλάθι των Μπράουν, Ταπούτου οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη μείωσαν σε 49-41 πέντε λεπτά πριν το τέλος της περιόδου. Το τέλος της τρίτης περιόδου βρήκε το Περιστέρι να προηγείται με 62-50.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν και πάλι την απόδοση τους, ανοίγοντας την ψαλίδα μεταξύ των δύο πλευρών (66-50). Οι "πρίγκιπες της δυτικής όχθης" κατάφεραν να αποσπαστούν πέντε λεπτά πριν το τέλος του ματς με 18 πόντους (72-54) για να πάρουν τελικά το θετικό αποτέλεσμα με 84-66.

Δεκάλεπτα: 20-14, 45-29, 62-50, 84-66.

Περιστέρι (Πεδουλάκης): Β. Μάντζαρης 11(1), Γουντγουρντ, Παπανικολάου 10(2), Μαρουγάς 2, Α. Μάντζαρης, Σκοτ 13(3), Τσιάκος 10(1), Πέετρουλας 8(2), Βρκιτς 24(1), Λόμπι 2, Μαρίνος, Μότσνικ 4.

Άρης (Σούμποτιτς): Μπράουν 18(4), Ταπούτος 19(1), Τάκερ 6, Χαραλαμπίδης 2, Σκορδίλης, Κουμπούρας 2, Μπορόβνιακ 5, Χρυσικόπουλος, Σλούκας 6, Τόμας 8.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ