ΠΑΟΚ

Συζητήσεις για την έξοδο του Αντριουσκεβίτσιους

Συζητήσεις για την έξοδο του Αντριουσκεβίτσιους
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ κουβεντιάζουν με τον ατζέντη του Λιθουανού για να βρουν την φόρμουλα για την λύση του συμβολαίου του παίκτη που εδώ και καιρό δεν υπολογίζεται στον "Δικέφαλο". Τι γίνεται σε άλλα ζητήματα

Εντείνονται οι προσπάθειες της ΚΑΕ για την λύση του συμβολαίου του Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους, για τον όποιο, όπως έχουμε γράψει εδώ και καιρό, στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να χωρίσουν οι δρόμοι με τον Λιθουανό.

Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει μιας και στον "Δικέφαλο" δεν είναι ευχαριστημένοι από την προσφορά του, ενώ ο παίκτης δείχνει πως το πρόβλημα τραυματισμού του δεν τον αφήνει να είναι συνεπής στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, με την έννοια πως έχει λείψει σε πολλά ματς.

Διαβάστε το αφιέρωμα στον Τζέι Αρ Γκίντενς!

Ετσι οι άνθρωποι της ομάδας συζητούν με τον ατζέντη του μια συμβιβαστική λύση και παράλληλα κοιτούν στην αγορά (κάποιες πηγές ανέφεραν το όνομα του Οστοιτς, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται από την ΚΑΕ).

Από εκεί και πέρα τα πράγματα για ενίχυση δεν είναι τόσο απλά και αυτό φάνηκε στην περίπτωση του Ντόνι ΜακΓκραθ (που καταλήγει στον Ικαρο παρά το ότι θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ) παρ' ότι το ότι η διαφορά δεν είναι μεγάλη. Για να προχωρήσουν στον ΠΑΟΚ σε απόκτηση παίκτη, όπως λένε τουλάχιστον οι άνθρωποι του, θέλουν να δουν τι ποσό μπορεί να διατεθεί για την αποδέσμευση του Λιθουανού και κατά συνέπεια το ύψος των χρημάτων που θα υπάρξει διαθέσιμο για μεταγραφή.

Kατά τα άλλα τα έσοδα από το ματς με τον Αρη θα διατεθούν αποκλειστικά για την πληρωμή της Εφορίας την Παρασκευή (19/12), ενώ η ενημέρωση που έχουν στον "Δικέφαλο" είναι πως μέσα στο πρώτο 10μερο του Γενάρη θα... έρθουν χρήματα από το τηλεοπτικό για να διατεθούν στους παίκτες που περιμένουν να πάρουν μισθούς και πηγές αναφέρουν πως -ειδικά- οι ξένοι ανησυχούν για το ζήτημα. Τέλος να σημειωθεί πως το πρόγραμμα της Παρασκευής (30/12) περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ