ΠΑΟΚ

Κατέληξαν σε συμφωνία ΠΑΟΚ και ΜακΓκραθ

Κατέληξαν σε συμφωνία ΠΑΟΚ και ΜακΓκραθ
INTIME SPORTS

Η επικοινωνία που υπήρξε την Τετάρτη μεταξύ του στρατοπέδου του Ντόνι ΜακΓκραθ και του ΠΑΟΚ άλλαξε τα δεδομένα στην υπόθεση και οι δυο πλευρές τελικά τα βρήκαν.

Οι πλευρές των ΠΑΟΚ και Ντόνι ΜακΓκραθ κατέληξαν σε συμφωνία μετά από επικοινωνία που είχαν την Τετάρτη (20/2). Μπροστά στην προοπτική να παίξει στην Ευρωλίγκα αλλά και να βοηθηθεί ο "Δικέφαλος" (όπως προκύπτει από την πλευρά του παίκτη), ο 28χρονος γκαρντ αποφάσισε να πει το "ναι" σε αυτά που ζητούσαν οι "ασπρόμαυροι" και έτσι πλέον βρέθηκε λύση.

Η συμφωνία αφορά ουσιαστικά το ποσό των 50.000 ευρώ και έτσι η υπόθεση δεν θα οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ που αναφέρει:

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ύστερα από την επίτευξη της καλύτερης δυνατής –για τον ΠΑΟΚ- συμφωνίας με τον καλαθοσφαιριστή Donnie McGrath, προχώρησε σήμερα στη λύση της συνεργασίας μαζί του και την αποστολή του Letter Of Clearance προς την Λιθουανική Ομοσπονδία. Η αποχώρηση του καλαθοσφαιριστή σαφώς και αποτελεί αγωνιστικό πλήγμα για την ομάδα, αλλά η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, είναι μία σαφέστατη δικαίωση της τακτικής που ακολουθήθηκε από τον ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή. Είναι προφανές ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει ότι, όπως και όποτε θέλει, χωρίς την έγκριση και την σύμφωνη γνώμη της ομάδας.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, με απόλυτη εμπιστοσύνη για το έργο του προπονητικού επιτελείου και των καλαθοσφαιριστών και υπερηφάνεια για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της φετινής σεζόν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ