ΠΑΟΚ

Μίλησε με FIBA η πλευρά ΜακΓκραθ

Μίλησε με FIBA η πλευρά ΜακΓκραθ
INTIME SPORTS

Η πλευρά του Ντόνι ΜακΓκραθ επικοινώνησε με την FIBA και έχει την ενημέρωση πως αυτή θα αποφασίσει την Παρασκευή για το τι θα γίνει με το λέτερ οφ κλίαρενς του παίκτη, εφόσον εκείνος δεν τα βρει με τον ΠΑΟΚ.

Επαφές επί επαφών μεταξύ του στρατοπέδου του ΠΑΟΚ και αυτού του Ντόνι ΜακΓκραθ... Πάντως ούτε την Τρίτη (19/2) βρέθηκε η χρυσή τομή και αν δεν τα βρουν οι δύο πλευρές την Τετάρτη, ο παίκτης δεν θα προλάβει να δηλωθεί για την Ευρωλίγκα μιας και σήμερα (20/2) είναι η τελευταία μέρα για να γίνει αυτό.

Ο ατζέντης του καλαθοσφαιριστή επικοινώνησε με την FIBA την Τρίτη (19/2) και βάσει των όσων του μεταφέρθηκαν, αυτή μέχρι την Πέμπτη (21/2) θα μελετήσει όλα τα έγγραφα από τον ΠΑΟΚ και από το στρατόπεδο του ΜακΓκραθ (τα έχει στείλει) για την υπόθεση του παίκτη.

Και μάλιστα αυτό που μεταφέρθηκε στον μάνατζερ του ΜακΓκραθ είναι πως λογικά την Παρασκευή (22/2) θα υπάρξει απόφαση για το τι θα γίνει τελικά με το λέτερ οφ κλίαρενς του καλαθοσφαιριστή (το θέμα αυτό λέει η πλευρά ΜακΓκραθ πως είναι διαφορετικό σε σχέση με τις οικονομικές διαφορές που υπάρχουν).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ