ΠΑΟΚ

Καρακούσης: "Δεν ξεχνά τον ΠΑΟΚ ο Βασιλόπουλος"

Καρακούσης: "Δεν ξεχνά τον ΠΑΟΚ ο Βασιλόπουλος"

Το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ τόνισε πως από την Ελλάδα ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος επιλέγει τον ΠΑΟΚ για την συνέχεια της καριέρας του

Για το θέμα του Παναγιώτη Βασιλόπουλου αλλά και άλλα ζητήματα της ομάδας μίλησε στον Arena το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ, Αρης Καρακούσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα εισιτήρια διαρκείας: "Είχαμε μια μεγαλύτερη, σε σχέση με πέρσι, κίνηση από μεμονωμένους κατόχους διαρκείας, αλλά περιμένουμε και άλλο κόσμο. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος. Τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα πέρσι. Μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ πρέπει να κόβει 4.000 διαρκείας. Βάζουμε ένα ταβάνι 2.000 φέτος. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι η ομάδα είναι του λαού. Εμείς είμαστε διοίκηση πρωτοδικείου, δεν υπάρχει ιδιοκτήτης. Με τα λίγα έσοδα προσπαθούμε να καλύψουμε κάποια έξοδα. Ακόμα δεν μιλήσαμε με τους συνδέσμους. Θα κάνουμε μια συνάντηση για την προώθηση των διαρκείας".

Για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και την δήλωσή του στον Arena FM 89,4 πως δεν θα αγωνιστεί φέτος: "Δεν πιστεύω να έχει καταλήξει. Είμαστε κοντά, είναι φίλος με την ομάδα και δεν ξέρουμε τι έχει αποφασίσει ακόμα. Ο Λάζαρος είναι 32-33 χρονών, μπορεί να δώσει ακόμα. Τον Λάζαρο τον έχουμε για μεγάλο επειδή είναι από τα 17 στην Εθνική. Σε σχέση με τα σέντερ που παίζουν σήμερα ο Λάζαρος είναι κατά πολύ καλύτερος".

Για την αναζήτηση ψηλού: "Δουλεύει το προπονητικό τιμ για να βρεθεί. Έχουν στα σκαριά 2-3 άτομα. Έχουμε ακόμα ένα μήνα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Υπάρχουν πολλά ονόματα και δεν ξέρω τι ισχύει".

Για τον Βασιλόπουλο: "Ο Βασιλόπουλος είναι ένας παίκτης που δεν ξέχνα τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα πολύ καλό παιδί. Μιλάμε με τον Παναγιώτη, όχι μόνο για τη μεταγραφή, αλλά και φιλικά. Αν δεν πάει κάπου αλλού, από Ελλάδα θα έρθει στον ΠΑΟΚ".

Για την ανανέωση της συνεργασίας με το Διαβαλκανικό: "Η χορηγία του Διαβαλκανικού είναι από πέρσι και θα συνεχίσει και φέτος για τέταρτη φορά. Είναι το δεξί μας χέρι. Οι πόρτες είναι ανοιχτές για τον ΠΑΟΚ".

Για την προσπάθεια της ΚΑΕ: "Κρατάμε μικρό καλάθι γιατί οι συγκυρίες δεν είναι με το μέρος μας. Διαφημίσεις και χορηγίες δεν δίνονται. Προσπαθούμε όμως. Έστω και το χιλιάρικο που θα πάρουμε, μας είναι απαραίτητο".

Για τα φιλικά: "Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε άλλο ένα φιλικό Δευτέρα ή Τρίτη και Πέμπτη φεύγει η ομάδα για Τουρκία όπου έχει τουρνουά στην Αδριανούπολη. Μετά είναι τα «Μαυροσκούφεια»". Σήμερα είναι και ο αγιασμός της ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ