ΠΑΟΚ

Άρνηση Γκίντενς να πάει στην Αθήνα

Άρνηση Γκίντενς να πάει στην Αθήνα

Ο Τζέι Αρ Γκίντενς δεν θέλησε να ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα για το αυριανό (29/01) παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.

Η απουσία του Τζέι Αρ Γκίντενς από το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ηλυσιακό στο κλειστό των Ιλισίων είχε να κάνει με δική του άρνηση.

Μία απόφαση που γνωστοποίησε ο Αμερικανός φόργουορντ μετά το τέλος της σημερινής τελευταίας προπόνησης της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος για το ματς με τον Ηλυσιακό...

Όπως γίνεται κατανοητό κι αν η απουσία του Σέρβου γκαρντ Ούρος Ντούβνιακ ήταν δικαιολογημένη λόγω τραυματισμού αυτή του Γκίντενς ήταν αδικαιολόγητη αφού μπορούσε αν και τραυματίας να είναι παρών στην αποστολή.

" Δεν θέλησε να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας παρά το γεγονός ότι συμμετείχε στην προπόνηση", ήταν η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που δεν πρόκειται να μείνει με δεμένα τα χέρια.

Συγκεκριμένα η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να καλέσει τόσο τον Γκίντενς όσο και τον μάνατζέρ του σε συνάντηση το συντομότερο δυνατό για να δούνε τι θα γίνει.

Υπενθυμίζεται πως στο ξεκίνημα της περασμένης εβδομάδας είχανε υπάρξει επαφές με εκπροσώπους παικτών για την αναζήτηση παίκτη – Αμερικανού ή Ευρωπαίου – για την θέση του Γκίντενς.

Κίνηση που φανέρωνε την διάθεση αντικατάστασης του Αμερικανού φόργουορντ που είχε να κάνει καθαρά με τον τραυματισμό του και όχι λόγω της συμπεριφοράς του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ