ΠΑΟΚ

"Πονοκέφαλοι" για Μαρκόπουλο

"Πονοκέφαλοι" για Μαρκόπουλο
INTIME SPORTS

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (29/1, 17:00). Αράπης: "Δύσκολη η αποστολή μας"

Δύο σημαντικές απουσίες θα έχει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (29/1, 17:00).

Ο Γκίντενς και ο Ντούβνιακ έμειναν στη Θεσσαλονίκη, ενώ ακολούθησαν την αποστολή χωρίς να είναι έτοιμοι οι άρρωστοι Καλαμπόκης, Γιαννακίδης (δεν προπονήθηκαν σήμερα, λόγω πυρετού) και ο Στίγκερς που έκανε χαλαρό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε: " Ο Ηλυσιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα και έχει δείξει σε όλα τα παιχνίδια πόσο καλά μπορεί να παίξει και να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Εμείς αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα, δεν καταφέραμε να κάνουμε σωστή προετοιμασία στη διάρκεια της εβδομάδας, έχουμε και σημαντικές απουσίες και υπό αυτές τις συνθήκες το έργο μας γίνεται εξαιρετικά δύσκολο".

Για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό μίλησε 22χρονος παίκτης του ΠΑΟΚ Δημήτρης Αράπης: " Είναι δύσκολο το παιχνίδι γιατί κι εμείς έχουμε τα προβλήματά μας και μάλιστα πολλά, με τις απουσίες και τους τραυματισμούς, αλλά και ο Ηλυσιακός είναι μία πολύ αξιόλογη ομάδα και ιδιαίτερα δυνατός στην έδρα του.

Φάνηκε και στα τελευταία παιχνίδια ότι χτυπάει κάθε ματς και μπορεί να το κερδίσει. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και ιδιαίτερα προσεκτικοί στην άμυνά μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ