ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μπατής: "Δεν μπορούμε να κρυφτούμε πλέον!"

Μπατής: "Δεν μπορούμε να κρυφτούμε πλέον!"
INTIME SPORTS

Ο Μάριος Μπατής μίλησε στο Sport24.gr για τη σπουδαία νίκη απέναντι στον Άρη στο Αλεξάνδρειο. Διαβάστε αναλυτικά...

Ο Πανιώνιος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να "λυγίσει" τον Άρη και να φύγει με τους δύο βαθμούς της νίκης από το Αλεξάνδρειο (69-63).

Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα διατηρήθηκε στα "υψηλά στρώματα" του βαθμολογικού πίνακα της Basket League ΟΠΑΠ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το δίδυμο Μάριος Μπατής και Γιώργος Μπαρτζώκας δύσκολα χάνει από ομάδα της Θεσσαλονίκης στη... Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα οι δυο τους ηττήθηκαν τελευταία φορά τη σεζόν 2009-10 από τον ΠΑΟΚ με 84-73.

Από τότε μετράνε έξι σερί νίκες μαζί με την χθεσινή (28/01) απέναντι σε Άρη, ΠΑΟΚ και Ηρακλή, αλλά και 13 διαδοχικές επιτυχίες τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Μάριο Μπατή, ο οποίος έκανε πολύ καλό παιχνίδι και ήταν ένας από τους συντελεστές της νίκες των Νεοσμυρνιωτών.

" Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, όμως καταφέραμε να αντιδράσουμε. Μας έλειπε η ενέργεια τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα και σε καμία περίπτωση δεν κάναμε στο παρκέ ότι είχαμε πει", ανέφερε αρχικά ο Μάριος Μπατής και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Μας δυσκόλεψε ο Άρης, διότι έπαιξε ψυχωμένα, δυνατά και οι απουσίες που είχε φάνηκε να τον έκαναν ακόμα πιο ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού ήμασταν κακοί. Ίσως ήταν το χειρότερο μας ημίχρονο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα".

Ο Έλληνας γκαρντ του Πανιωνίου συμπλήρωσε έπειτα: " Στη συνέχεια, όμως καταφέραμε να πάρουμε μία σπουδαία νίκη, καθώς επιβάλαμε το παιχνίδι στην επανάληψη. Τώρα, για τη συνέχεια θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες".

Όσον αφορά την πορεία και τους στόχους της ομάδας δήλωσε: " Δεν μπορούμε να κρυφτούμε είμαστε ψηλά στην βαθμολογία και θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο συγκεντρωμένοι και στη συνέχεια. Θα ξεκουραστούμε θα χαρούμε τη νίκη μας και από την Δευτέρα θα αρχίσουμε την προετοιμασία μας για το ματς με τον ΠΑΟΚ".

Τέλος μίλησε για την παρουσία του κόσμου, ο οποίος τη φετινή σεζόν αποτελεί τον έκτο παίκτη της ομάδας στα εντός έδρας ματς: " Ο κόσμος μας στηρίζει φέτος και τον χρειαζόμαστε στο πλευρό μας για τη συνέχεια. Δεν είμαστε η πιο ταλαντούχα ομάδα, όμως είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ