ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τιμωρία για Γιαννακόπουλο και Παναθηναϊκό

Τιμωρία για Γιαννακόπουλο και Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε με 16 μήνες απαγόρευσης εισόδου στους αθλητικούς χώρους τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μετά την καταγγελία που έκανε ο Ολυμπιακός. Κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο για τον Παναθηναϊκό.

Η καταγγελία που έκανε η ΚΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον πρώτο και τον δεύτερο τελικό της Basket League έφερε την τιμωρία του "ισχυρού άνδρα" του Παναθηναϊκού.

Όπως γνωστοποίησε ο Αθλητικός Δικαστής η "ερυθρόλευκη" καταγγελία, που επανήλθε στο προσκήνιο στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ , επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου για δεκαέξι μήνες (16), όπως επίσης πρόστιμο που φτάνει τις 20.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα πάντως, εκκρεμεί η απόφαση για τη δεύτερη "ερυθρόλευκη" καταγγελία με αφορμή δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την επομένη της ολοκλήρωσης των τελικών του πρωταθλήματος.

Ο πέλεκυς βέβαια "έπεσε" επίσης για τον Παναθηναϊκό, στον οποίο επιβλήθηκε τιμωρία μιας (1) αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

*Εφόσον τελικά ισχύσει η απόφαση που πάρθηκε από το πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, σχετικά με τις συνέκτιση των ποινών, η ποινή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει ήδη εκτιθεί, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

1) Επιβάλλεται στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ιδιοκτήτη και πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για μη συμμόρφωση σε προηγούμενες αποφάσεις του παρόντος ΜΔΟ, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για οχτώ (8) μήνες και χρηματικό πρόστιμο 10.000,00 ΕΥΡΩ. για αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στις 19-5-2016 στο ΣΕΦ.

2) Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την ανωτέρω πράξη του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, χρηματικό πρόστιμο 15.000,00 ΕΥΡΩ.

1) Επιβάλλεται στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ιδιοκτήτη και πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για μη συμμόρφωση σε προηγούμενες αποφάσεις του παρόντος ΜΔΟ, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για οχτώ (8) μήνες και χρηματικό πρόστιμο 10.000,00 ΕΥΡΩ για αγώνα Πρωταθλήματος ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 22-5-2016 στο ΟΑΚΑ.

2) Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την ανωτέρω πράξη του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, χρηματικό πρόστιμο 15.000,00 ΕΥΡΩ και ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας που αφορά το Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ