ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Παράνομη η είσοδος του Γιαννακόπουλου"

"Παράνομη η είσοδος του Γιαννακόπουλου"

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για παράνομη είσοδο στον πρώτο και το δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος, αλλά και για τη δήλωσή του μετά τον τέταρτο για "διαιτητές-κομάντο".

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει καταγγείλει στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον πρώτο και τον δεύτερο τελικό της Basket League καθώς και τις δηλώσεις του μετά τον τέταρτο τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, οι οποίες έχουν εκδικαστεί και αναμένεται η ετυμηγορία από το δικαιοδοτικό όργανο του διοργανώτριας αρχής.

Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες ξεκαθαρίζουν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έπρεπε να βρίσκεται στο ΣΕΦ (σ.σ. ακολούθησε την αποστολή των "πράσινων" κι έκατσε δίπλα στον πάγκο του "τριφυλλιού") και το ΟΑΚΑ, εξηγώντας πως η παρουσία του ήταν παράνομη!

Στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ αναπροσαρμόστηκε το καθεστώς των ξένων και η αλλαγή στον πειθαρχικό κώδικα με τον συμψηφισμό ποινών κατόπιν σχετικής εισήγησης του Παναθηναϊκού, η οποία αναμένεται να περάσει από την έγκριση ή μη του Σταύρου Κοντονή και του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Από την πλευρά του Ολυμπιακού αναφέρουν σχετικά πως ο αντιπρόεδρος της "πράσινης" ΚΑΕ, Τάκης Μπαλτάκος, ζήτησε να ψηφιστεί και να έχει αναδρομική ισχύ. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, ο Γιαννακόπουλος θα είχε δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα στις... 8 Οκτώβρη 2016!

Στις τάξεις των "ερυθρόλευκων" ερμηνεύουν αυτό τον ισχυρισμό ως παραδοχή ότι η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν παράνομη στον πρώτο και τον δεύτερο τελικό. Παρεμπιπτόντως, από τον Ολυμπιακό αναφέρουν ότι εκτός από τη Μαργαρίτα Θάνου, εκ των νομικών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που είπε πως ο Γιαννακόπουλος δεν έχει κάνει την δήλωση που άφηνε υπονοούμενα για "δουλειά" των Πειραιωτών (διαιτητές-κομάντο) στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, το ίδιο ισχυρίστηκε και ο Τάκης Μπαλτάκος!

Τότε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τού είπε "καλά θα μας τρελάνεις. Ποιος τις έβαλες στο site της ομάδαςσου;".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ